Kolica i tricikl u jedno s kočnicom Baby Driver Plus Grey Smoby s EVA kotačima i intuitivnim vođenjem siva od 10 mjes

Opis proizvoda

Tricikl i kolica u jednom Baby Driver Plus Grey, iz radionice francuskih dizajnera, najnoviji je tricikl, certificiran kao kolica. Raste zajedno s vašom djecom od 10. mjeseca pa sve do 3. godine starosti i očarati će dječake i djevojčice svojom prekrasnom sivom bojom. Sastoji se od čvrstog metalnog okvir i izdržljive plastike, baršunaste na dodir. Za sigurnost djeteta pobrinuti će se 3-djelni sigurnosni pojas i zaštitni obruč oko tapecirane sjedalice s visokim naslonom, koja će djeci osigurati maksimalnu udobnost za vrijeme vožnje. Dio tricikla je i praktični držač za bočicu, a djeca će se moći zabavljati i s mehaničkom trubom, zajedno s volanom i retrovizorima.

Tricikl Baby Driver Plus raste zajedno s vašom djecom u 3 koraka

  • Tricikl guraju roditelji
    Od 10. mjeseca starosti dijete udobno sjedi na sjedalici, za to vrijeme njegove noge udobno su smještene na uporišta. Ergonomska sjedalica jamči ugodan osjećaj i uporište za leđa, djeca su zaštićena i pokrovom.
  • Vožnju tricikla kontroliraju roditelji
    Od 15. mjeseca starosti možete djetetu ukloniti uporište za leđa, zaštitni obruč i uporišta za noge, djeca mogu postepeno početi okretati pedale uz pomoć roditelja, koji još uvije korigiraju smjer i brzinu vožnje. U tom razdoblju dijete će uživati u vožnji i poboljšati svoju stabilnost, motoričke sposobnosti i pridobiti hrabrost za svoju prvu samostalnu vožnju
  • Klasični tricikl
    U starosti od 30. mjeseca dijete je već spremno na samostalnu vožnju. Roditelji mogu ukloniti upravljačku dršku i djeca mogu u potpunosti uživati u vožnji.

Ergonomsku sjedalicu možete podesiti u 2 položaja, na njoj je postavljen i visoki naslon za glavu i leđa. Ukoliko se umore, svoje nožice mogu odložiti na sklopiva uporišta za noge. Male vozače oduševiti će protuklizne pedale, a za izvrsne vozne karakteristike pobrinuti će se tihi EVA kotačići, izrađeni od posebnog materijala koji sjedinjuje prednost klasičnih, tihih gumiranih kotača i izdržljive plastike. Volan tricikla može se okrenuti za 30°. Tricikl na volanu ima zaštitu, zahvaljujući kojoj roditelji upravljaju smjerom vožnje. Za udobnost roditelja pri guranju dječjeg tricikla pobrinuti će se upravljačka drška, maksimalne visine 101 cm, uz pomoć koje će intuitivno voditi tricikl.

Dio tricikla je i uklonjivi 360 ° pokrov, koji djecu štiti od prekomjernih sunčevih zraka. Za pohranu manjih predmeta mamicama će poslužiti i praktična torbica na ručci, a djeca će svoje igračke moći pospremiti u pomičnu kutiju iza sjedalice. Roditelji će uz pomoć upravljačke drške intuitivno kontrolirati smjer i brzinu tricikla, za to vrijeme mogu se osloniti i na nožnu kočnicu, zahvaljujući kojoj tricikl mogu bilo kada parkirati. Djeca će za vrijeme vožnje jačati mišiće ruku i nogu, pridobiti brže reflekse i procjenu udaljenosti. Jastuk na sjedalici možete, po potrebi, jednostavno oprati. Dimenzije tricikla su 68*52*101 cm.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije68*52*101 cm
Ukupna visina101 cm
Dimenzije pakiranja44*27*60 cm
Ukupna dužina68 cm
Visina ručke101 cm
Prilagodljiva visinaDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,3 / 7,1 kg
KotačiEVA wheels
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.