Tricikl i kolica u jednom s kočnicom Baby Driver Plus Pink Smoby s EVA kotačićima i intuitivnim vođenjem ružičasti od 10 mjes

Opis proizvoda

Tricikl i kolica u jednom Baby Balade Plus Pink izuzetan je tricikl iz radionice francuskog proizvođača Smoby, koji je certificiran kao kolica. Može rasti zajedno s vašim djetetom od 10 mjeseci pa do 3. godine starosti, a svojim ružičastom dizajnom djeluje stilski i moderno. Izrađen je od čvrste metalne konstrukcije i izdržljive plastike, koja je nježna na dodir. Za djetetovu sigurnost pobrinuti će se sigurnosni pojas s 3 točke i zaštitni obruč oko tapeciranog sjedala s visokim naslonom, koje će djetetu osigurati maksimalnu udobnost za vrijeme vožnje. Dio tricikla je i praktični držač za bočicu, a djeca se mogu zabavljati i s mehaničkom trubom, zajedno s upravljačem i retrovizorima.

Tricikl Baby Driver Plus raste zajedno s vašom djecom u 3 koraka

  • Tricikl voze roditelji
    S 10 mjeseci dijete može udobno sjediti na sjedalici, za to vrijeme njegove nožice ugodno se odmaraju na uporištima. Ergonomska sjedalica jamči ugodan osjećaj i uporište za leđa, djeca su zaštićena i suncobranom. 
  • Vožnju tricikla nadziru roditelji
    S 15 mjeseci djetetu možete ukloniti uporište za leđa, zaštitni obruč i uporište za noge, djeca mogu postepeno početi okretati pedale uz pomoć roditelja, koji još uvijek korigira smjer i brzinu vožnje. U tom razdoblju dijete će uživati u vožnji i vježbati svoju stabilnost, motoričke sposobnosti i pridobiti hrabrost za svoju prvu samostalnu vožnju. 
  • Klasični tricikl
    U dobi od 30 mjeseci dijete je već spremno za samostalnu vožnju. Roditelji mogu ukloniti upravljačku dršku i djeca mogu u potpunosti uživati u vožnji triciklom.

Ergonomsku sjedalicu možete podesiti na 2 položaja, na nju je postavljen i visoki naslon za glavu i leđa. Ako se umore, djeca mogu svoje nožice odložiti na sklopivo uporište za nove. Mali vozači biti će oduševljeni protukliznim pedalama, a za izvrsne značajke vožnje pobrinuti će se tihi EVA kotači, izrađeni od posebnog materijala koji sjedinjuje prednosti klasičnih, tihih, gumiranih kotača i čvrste plastike. Upravljač tricikla ima 30-stupanjski nagib u stranu. Tricikl na upravljaču ima i osigurač, zahvaljujući kojemu roditelji upravljaju smjerom vožnje. Za udobnost roditelja za vrijeme vožnje dječjeg tricikla pobrinuti će se podesiva upravljačka drška s maksimalnom visinom od 101 cm.

Dio tricikla je uklonjivi 360° suncobran, koji djecu štiti od prekomjernih sunčevih zraka. Za pohranu manjih predmeta mamicama će poslužiti i praktična torbica na dršci, a djeca mogu svoje igračke pospremiti u kutiju iza sjedalice. Roditelji uz pomoć upravljačke drške intuitivno upravljaju smjerom i brzinom tricikla, za to vrijeme mogu se osloniti i na kočnicu, pomoću koje tricikl mogu parkirati bilo gdje. Djeca će za vrijeme vožnje vježbati mišiće ruku i nogu, poboljšati će svoje reflekse i procjenu udaljenosti. Navlaku na sjedalici po potrebi možete jednostavno oprati. Dimenzije tricikla su 68*52*101 cm.

Smoby već godinama djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi u svakom pogledi doprinose razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojit će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije68*52*101 cm
Ukupna visina101 cm
Dimenzije pakiranja44*27*60 cm
Ukupna dužina68 cm
Visina ručke101 cm
Prilagodljiva visinaDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,3 / 7,1 kg
KotačiEVA wheels
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.