Tricikl i kolica u jednom s visokim naslonom Baby Balade Plus Tricycle Pink Smoby s kočnicom i EVA kotačićima ružičasti od 10 mjes

Opis proizvoda

Tricikl i kolica u jednom Baby Balade Plus Pink iz radionice francuskih dizajnera Smoby izuzetan je tricikl, istovremeno crtificiran kao kolica, zato djeci od 10. mjeseca pa do 3. godine starosti nudi udobnost i izvrsne vozne karakteristike. Proizveden je u divnoj ružičasto bijeloj boji, djeluje elegantno i luksuzno. Kvalitetna robusna konstrukcija s metalnim okvirom može se pohvaliti visokom izdržljivošću i sigurnošću. Ergonomski oblikovana sjedalica s visokim naslonom omogućava udobno sjedenje i za vrijeme dužih vožnja. Sjedalica je opremljena sigurnosnim pojasom s tri točke i čvrstim plastičnim obručem oko djetetovog struka.

Stražnji kotači opremljenu su kočnicama, zahvaljujući kojima mogu zaustaviti kretanje tricikla kada god je to potrebno. Upravljač tricikla sadrži zaštitu, pomoću koje roditelji mogu određivati smjer vožnje. Primjerice ako dijete više ne želi koristiti pedale, roditelji mogu voditi tricikl. Udobna ručka za roditelje nalazi se na visini 100 cm od tla, a sadrži i torbu, koja se zatvara i može se koristiti samostalno, uz praktičnu naramenicu. Na upravljaču nalazi se mehanička truba sa zvukom, koja će razveseliti svu djecu, na stražnjem djelu nalazi se preklopna plastična kutija, u koju djeca mogu odložiti svoje igračke.

Dok je mališan još malen i ne koristi pedale na triciklu, prednji kotač postavljen je na prazan hod, a upravljač je zaključan. Kasnije, kada mališan može već vladati triciklom, moći će upravljač zarotirati u stranu za 30 stupnjeva. Sjedalica tricikla ima mogućnost podešavanja na 2 različite udaljenosti od upravljača, čime ju prilagođavate djetetovoj visini. Kvalitetni EVA kotači izrađeni su od posebnog materijala, koji spaja prednosti izdržljivih plastičnih i tihih gumiranih kotača. Zahvaljujući tome, ne kližu se i mogu se pohvaliti tihim hodom.

Od snažnih sunčevih zraka djecu će zaštititi suncobran s UV filterom, koji se zahvaljujući pomičnom zglobu može podesiti s obzirom na potrebe djece, možete ga i ukloniti. Ispod nogu, dijete ima pomične stepenice, koje možete nagnuti ili ukloniti. Tijekom rasta djeteta moći ćete s tricikla postepeno ukloniti sve pomoćne i zaštitne komponente i tako će se mališan moći voziti na klasičnom osnovnom triciklu. Za vrijeme prvih mjeseca uporabe tricikl služi kao sportska kolica. Smoby je francuska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, koja jamči visoku kvalitetu proizvoda i ispunjava najstrože sigurnosne standarde.

Karakteristike

  • tricikl certificiran kao kolica
  • čvrsta metalna konstrukcija
  • elegantan plavi dizajn
  • uklonjiva ručka za vođenje
  • uklonjiva torba za roditelje s naramenicom
  • sklopivo, uklonjivo uporište za noge
  • upravljač s trubom
  • ergonomski oblikovana sjedalica s naslonom za glavu
  • tihi EVA kotači
  • praktični suncobran
  • pomična kutija za igračke na stražnjem djelu
  • sigurnosni pojas s tri točke
  • zaštitni obruč oko struka
  • primjeren od 10. mjeseca do 3. godine starosti
  • intuitivno vladanje smjerom vožnje tricikla

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije68*52*101 cm
Ukupna visina101 cm
Dimenzije pakiranja44*24*60 cm
Ukupna dužina68 cm
Visina ručke101 cm
Prilagodljiva visinaDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,8 / 6,6 kg
KotačiEVA wheels
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.