Trgovina s namirnicama Market Smoby s kolicima i elektronička blagajna s funkcionalnim skenerom sa zvukom i svijetlom i 34 dodataka

Opis proizvoda

Trgovina s namirnicama Market, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan set igračaka za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Trgovina je izrađena u prekrasnim nijansama tirkizne, bijele, sive i zelene boje, koje joj daju originalan izgled te će tako biti izvrstan dodatak svakoj dječjoj sobi. Trgovina za djecu Smoby ima blagajnu funkcionalnim kalkulatorom i elektronički čitač barkoda, koji pritiskom na gumb svijetliispušta zvukove. Manja je replika prave trgovine s mnoštvom proizvoda, među kojima će djeca naći različite kutije, kolače, voće i povrće. Proizvode za prodaju mali prodavači mogu složiti u izlog iznad pulta i na prednjoj strani trgovine. 

Vrijednost robe mogu izračunati izravno na kalkulatoru te će se kasnije pojaviti na ekranu. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u integriranoj blagajni na blagajničkom pultu. Igrom trgovine djeca će se upoznati s principom računanja i razumijevanja vrijednosti novca. Prilikom kupovine djeca robu mogu staviti u kolica za kupovinu, kao u pravoj trgovini, jer u kolica moraju umetnuti kovanicu. Trgovina je opremljena setom od 34 dodataka s različitom robom i novcem. Supermarket je opremljen i mikrofonom te satom, koji je postavljen iznad blagajne, pored njega je i natpis otvoreno ili zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), koji će dijete mijenjati s obzirom na radno vrijeme. 

Dječja trgovina Smoby visoka je 90 cm, ukupne dimenzije ove moderne igračke iznose 49*39*90 cm. Za zvučne i svjetlosne efekte potrebne su 2 baterije tipa LR03, koje nisu dio paketa i 1 baterija tipa LR54, koja je priložena u setu. S trgovinom se može igrati više djece istovremeno, jedan od njih biti će blagajnik, a drugi pak kupac. Djeca se neće samo dobro zabavljati, već će za vrijeme igre pridobiti i osnove za društveni osjećaj i razvijati komunikacijske vještine. Igrom s manjim dodacima razvija se njihova fina motorika i spretnost pokreta. Ovo je idealna igračka za djecu koja vole smišljati različite zgode i igrati se odraslih. Na taj način pridobivaju određen osjećaj odgovornosti za vlastite postupke, razvija se njihova kreativnost i mašta. 

Smoby je vrhunski proizvođač kvalitetnih igračaka pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije49*39*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Ukupna dužina49 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,77 kg
BilješkaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.