Trgovina voćem i povrćem Organic Fresh Market Smoby s dozatorom za pahuljice i elektroničkim skenerom te 43 dodataka

Opis proizvoda

Trgovina voćem i povrćem Organic Fresh Market, francuskog proizvođača Smoby, moderna je trgovina s kojom će se igrati dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Trgovina u prekrasnoj smeđe zelenoj boji replika je prave trgovine voćem i povrćem, koja djeci nudi izvrsne mogućnosti za igru. Ugrađena elektronička blagajna s pretincem koji se otvara, s novčanicama i kovanicama, zasigurno će zabavljati sve male trgovce, za vrijeme vaganja robe mogu se osloniti na mehaničku vagu. Kupci će moći plaćati u gotovini ili karticom, pri čemu će koristiti terminal za plaćanje, iz kojeg će izaći račun te mogu provjeriti ukupnu cijenu robe. Fresh market opremljen je i mikrofonom i elektroničkim skenerom, koji za vrijeme skeniranja robe ima zvučne i svjetlosne efekte.

Trgovina ima i sat, koji je postavljen iznat aparata za kavu, pored njega je natpis otvoreno ili zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), kojeg mališan može mijenjati s obzirom na radno vrijeme. Ispod sata postavljen je mehanički dozator pahuljica s kutijom, iz koje prodavači kupcima mogu nasuti i točno izmjeriti količinu pahuljica u pripremljenoj dozi. BIO trgovina djecu nudi set od 43 dodataka, među kojima su i kutije s tjesteninom, pahuljicama, kolačićima, mlijekom, razne vrste voća i povrća, piće, kutije, jogurt, replike novčanica i kovanica, skener i kartica. Kupac može kupljenu robu odnijeti u praktičnoj košarici.

Cijeli asortiman mali prodavač može postaviti na police, na kojima su navedene cijene proizvoda. Dimenzije BIO trgovine iznose 70*60*90 cm, ukupna visina je 90 cm. Elektronički modul radi na 1 LR54 bateriju (dio paketa) i 2x LR03/AAA baterije, koje nisu priložene u setu. Trgovina voćem i povrže izvrsna je igračka za djecu, koja vole smišljati razne zgode i igrati se odraslih, čime će pridobiti osjećaj za odgovornost, razvijati logično razmišljanje, kreativnost i maštu. S igračkom će se zabavljati više djece zajedno, prijatelji, braća i sestre, koji će igrom poboljšati svoju spretnost i brže se socijalizirati.

Proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije70*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja49*24*70 cm
Ukupna dužina70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,7 kg
BilješkaBattery: 2 x LR03/AAA (not included)
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.