Trgovina mješovitom robom MaxiMarket Smoby s elektroničkom blagajnom, skenerom te hladnjakom s 50 dodataka

Opis proizvoda

Trgovina mješovitom robom Maxi Market izuzetna je igračka, francuskih dizajnera marke Smoby, koja će razveseliti sve male trgovce i trgovkinje od 3. godine starosti. Trgovina je izrađena u prekrasnim nijansama crvene, bijele, sive, zelene i plave boje, s kojima će obogatiti svaku dječju dobu. Trgovina mješovitom robom raspolaže s blagajnofunkcionalnim kalkulatorom, vagom za vaganje proizvoda, terminalom za plaćanje, čitačem kreditnih kartica i elektroničkim skenerom artikala, koji pritiskom na gumb zasvijetli i ispušta zvukove. Mala je replika prave trgovine s mnoštvom proizvoda, među kojima će djeca naći razne kutijice, kolače, žemlje, voće i povrće. Malim prodavačima na raspolaganju je dovoljno prostora za pohranu, a također i hladnjak, kako se hrana ne bi pokvarila.

Cijenu robe djeca mogu izračunati na kalkulatoru te će se prikazati na ekranu. U trgovini možete plaćati kreditnom karticom, uz pomoć terminala za plaćanje, iz kojeg kasnije izađe račun s iznosom kupljene robe. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u integriranoj blagajni na blagajničkom pultu. Uz igru s trgovinom djeca će spoznati načela računanja i razumijevanja vrijednosti novca. Za vrijeme kupovine djeca robu mogu pospremiti u košaricu za kupovinu na kotačićima, kao u pravoj trgovini, jer u kolica moraju umetnuti kovanicu. U dječjoj trgovini nalazi se čak 50 dodataka, među kojima su kutije s tjesteninom, mlijekom, pahuljicama, kolačima, voće i povrće, pekarski proizvodi, jogurt, piće, kovanice i novčanice, zato će dječja igra biti još realističnija. Da li je trgovina otvorena ili zatvorena, kupcima će dati do znanja natpis pored sata, otvoreno/zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), kojeg će djeca postaviti po željenom radnom vremenu.

Dimenzije trgovine iznose 83*60*90 cm, ukupna visina je 90 cm. Elektronički modul radi na 1 LR54 bateriju (nije dio seta) i 2x LR03/AAA baterije koje nisu dio seta. Trgovina je primjerena za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara. Za vrijeme igre djeca će razvijati komunikacijske i jezične vještine, učiti logično razmišljati i otkrivati vrijednost novca. Za vrijeme igre s dodacima djeca će poboljšati svoju finu motoriku i spretnost pokreta. Igrati će se trgovca i kupca, približavati se svijetu odraslih i pridobiti osjećaj za odgovornost. Jednako tako će se u njima probuditi kreativnost i mašta.

Francuski Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije83*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Ukupna dužina83 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,2 kg
Bilješka1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.