Trgovina s kolicima i namirnicama Supermarket Smoby s elektroničkom blagajnom i skenerom te vagom s 42 dodatka

Opis proizvoda

Trgovina s kolicima i namirnicama Supermarket, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za sve male trgovce i trgovkinje od 3. godine starosti. Supermarket je proizveden u prekrasnim nijansama sive, zelene, bijele i crvene boje s kojima će obogatiti svaku dječju sobu. Trgovina raspolaže blagajnom funkcionalnim kalkulatorom, vagom za vaganje robe, terminalom za plaćanje, satom, mikrofonom i elektroničkim skenerom, koji pritiskom na gumb ima zvučne i svjetlosne efekte. Replika je pravog supermarketa s brojnim proizvodima, koje će djeca složiti na police i u kutije.

Cijenu robu djeca mogu izračunati na kalkulatoru i prikazati će se na ekranu. U trgovini možete plaćati kreditnom karticom uz pomoć terminala za plaćanje, iz kojeg kasnije dobe račun s iznosom kupljene robe. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u integriranoj blagajni na blagajničkom pultu. Uz igru s trgovinom djeca će upoznati načela računanja i razumjeti vrijednost novca. Za vrijeme kupovine djeca robu mogu spremiti u kolica za kupovinu na kotačićima, kao u pravoj trgovini jer će u njih morati umetnuti kovanicu. U dječjoj trgovini nalazi se 42 dodatka, među kojima su kutije s tjesteninom, voće, povrće, kolači, piće, kovanice i novčanice, zato će dječja igra biti još realističnija. Kupce će o radnom vremenu trgovine obavijestiti natpis pored sata otvoreno/zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), kojeg će djeca postaviti s obzirom na radno vrijeme.

Dimenzije trgovine iznose 70*60*90 cm, ukupna visina je 90 cm. Elektronički modul radi na 1 LR54 bateriju (dio seta) i 2x LR03/AAA baterije, koje nisu dio seta. Trgovina je primjerena za igru više djece zajedno, prijatelji te braća i sestre. Za vrijeme igre djeca će razvijati komunikacijske i jezične vještine, učiti logično razmišljati i otkrivati vrijednost novca. Za vrijeme igre s dodacima djeca će vježbati i svoju finu motoriku te spretnost pokreta. Igrati će se trgovca i kupca i približiti se svijetu odraslih te pridobiti osjećaj za odgovornost. Jednako tako u njima će probuditi kreativnost i maštu.

Francuski Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije70*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja49*24*70 cm
Ukupna dužina70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,7 kg
BilješkaBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.