Trgovina elektronička s vagom Super Market Smoby s blagajnom skenerom i kolicima 42 dodatka visina 90 cm

Opis proizvoda

Elektronička trgovina s vagom Super Market, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja savršen poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Supermarket je proizveden u prekrasnim nijansama plave, bijele i bež boje, s kojima će oživiti svaku dječju sobu. Trgovina raspolaže s blagajnom, mehaničkom vagom za vaganje robe, terminalom za plaćanje, satom, mikrofonom i elektroničkim skenerom robe, koji pritiskom na tipku svijetli i ispušta zvukove. Manja je replika pravog supermarketa s brojnim proizvodima, koje djeca mogu posložiti na police i u kutije. 

U trgovini možete plaćati kreditnom karticom, pomoću terminala za plaćanje, iz kojeg kasnije dobiju račun s iznosom kupljene robe. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u ugrađenoj blagajni, na blagajničkom pultu. S igrom trgovina, djeca će učiti o načelu računanja i razumijevanja vrijednosti novca. Pri kupovino, djeca robu mogu pospremiti u košaricu za kupovinu na kotačićima, kao u pravoj trgovini, jer i u ta kolica moraju umetnuti kovanicu. U dječjoj trgovini je 42 dodatka, među kojima su kutije s tjesteninom, voće, povrće, kolači, pića, kovanice i novčanice. 

O tome da li je trgovina otvorena ili zatvorena, kupce će obavijestiti natpis pored sata, otvoreno/zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), koji će djeca postaviti prema željenom radnom vremenu. Ukupne dimenzije Supermarketa iznose 60*60*90 cm, a ukupna visina je 90 cm. Dječja trgovina Super Market primjerena je i za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara. Prilikom igre, djeca razvijaju komunikacijske i jezične vještine, uče logično zaključivati i otkrivaju vrijednost novca. Pri igri s dodacima, djeca poboljšavaju i svoju finu motoriku i spretnost pokreta. Igrati će se trgovca i kupca, približavati se svijetu odraslih i pridobiti osjećaj odgovornosti. Jednako tako, u njima se bude kreativnost i mašta. 

Francuski Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, vlastite originalne vizije. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francuski kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije60*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBatteries: 2x LR03 (not included)
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.