Trampolin s ručkom za držanje Tiggy Junior Exit Toys promjera 140 cm zeleni

Opis proizvoda

Mini trampolin, nizozemske marke Exit Toys, izvrsno je pomagalo za kretanje za najmlađu djecu od 3. do 5. godine starosti. Kompaktan okrugli trampolin promjera 140 cm opremljen je čvrstim metalnim okvirom s 6 nogu, zahvaljujući čemu se može pohvaliti izuzetnom stabilnošću i izdržljivošću. Praktična ručka za držanje s pjenasto obloženim držačem djeci omogućava sigurnost za vrijeme skakanja, zaštitni rub zeleno crne boje spriječiti će proklizavanje dječjih nožica u prostor s elastičnim oprugama, što malim početnicima omogućava nježno i udobno skakanje. 

Djeca će na trampolinu poboljšati svoje fizičke sposobnosti, jačati mišiće ruku i nogu te naučiti procjenjivati udaljenost i snagu odguravanja. Ukupna visina trampolina je 100 cm, njegova težina je 9,9 kg. Trampolin će djeca koristiti cijelu godinu - za vrijeme toplih dana skakati će na vrtu ili dvorištu, u slučaju lošeg vremena mogu trampolin premjestiti u unutrašnje prostore. 

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE, GS in EN71. Trampolin se može pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije140*100 cm
Ukupna visina100 cm
Težina9,9 kg
Promjer140 cm
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.