Trampolin Silhouette Ground Sports Exit Toys podni 214*305 cm crni

Opis proizvoda

Trampolin Silhouette Ground Sports, nizozemske marke Exit Toys, kompaktan je trampolin dimenzija 241*305 cm, ispod kojeg je potrebno iskopati rupu te ga tako postaviti bilo gdje na vašem vrtu. Oko površine za skakanje je zaštitni jastuk s mrežom, koji sprječava da stopalo prijeđe u prostor između opruga. Ovaj prvoklasni trampolin oduševiti će odrasle i djecu od 14. godine starosti, koji će s njim okušati svoje vještine. 

Za udobno skakanje pobrinuti će se 72 obostrane stožaste opruga, zahvaljujući kojima ćete ostati u zraku duže vremena i naučiti više akrobatskih trikova. Stabilan trampolin opremljen je s izdržljivim i čvrstim okvirom koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu izvrsno prkosi lošim vremenskim uvjetima i koroziji. Moderan trampolin crne boje lijepo će ukrasiti svaki vrt, stoji na 4 stabilne noge.

Trampolin omogućava udobno skakanje i početnicima, koji postepeno poboljšavaju svoje vještine, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu odskoka. Visina trampolina iznosi 20 cm, njegove dimenzije iznose 214*305 cm, a težina 63 kg. Preporučena maksimalna nosivost trampolina je 120 kg, a trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 600 kg. Dimenzije površine za skakanje iznose 150*241 cm. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne vrtne igračke. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i standarde Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će godinama i priuštiti će zabavu cijeloj obitelji.

Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 14 godina
Dimenzije214*305 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina63 kg
Nosivost120 kg
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.