Trampolin Silhouette Ground Sports Exit Toys podni okrugli promjera 427 cm crni

Opis proizvoda

Trampolin Silhouette Ground Sports, nizozemske marke Exit Toys, kompaktan je okrugli trampolin promjera 427 cm, ispod kojeg je potrebno iskopati rupu te ga tako postaviti bilo gdje na vašem vrtu. Oko površine za skakanje je zaštitni jastuk s mrežom, koji sprječava da stopalo prijeđe u prostor između opruga. Ovaj prvoklasni trampolin oduševiti će odrasle i djecu od 14. godine starosti, koji će s njim okušati svoje vještine. 

Za udobno skakanje pobrinuti će se 80 obostranih stožastih opruga, zahvaljujući kojima ćete ostati u zraku duže vremena i naučiti više akrobatskih trikova. Stabilan trampolin opremljen je s izdržljivim i čvrstim okvirom koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu izvrsno prkosi lošim vremenskim uvjetima i koroziji. Moderan trampolin crne boje lijepo će ukrasiti svaki vrt, stoji na 4 stabilne noge.

Trampolin omogućava udobno skakanje i početnicima, koji postepeno poboljšavaju svoje vještine, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu odskoka. Visina trampolina iznosi 20 cm, njegov promjer iznosi 427 cm, a težina 62 kg. Preporučena maksimalna nosivost trampolina je 120 kg, a trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 600 kg. Promjer površine za skakanje iznosi 370 cm. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne vrtne igračke. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i standarde Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će godinama i priuštiti će zabavu cijeloj obitelji.

Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 14 godina
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina62 kg
Nosivost120 kg
Promjer427 cm
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.