Trampolin sa zaštitnom mrežom i stepenicama PeakPro Exit Toys 275*458 cm crni

Opis proizvoda

Trampolin sa zaštitnom mrežom i stepenicama PeakPro, nizozemske marke Exit Toys, robustan je trampolin dimenzija 275*458 cm, s kojim će se zabavljati djeca i odrasli od 3. godine starosti. Trampolin je opremljen i sigurnosnom mrežom, zato ćete na njemu moći bezbrižno skakati. Set od 84 obostranih stožastih opruga dužine 25 cm vam omogućava udobno skakanje, za to vrijeme ostati ćete duže u zraku i naučiti više akrobatskih trikova. Do trampolina vode stepenice, po kojima se na njega jednostavno penjete.

Trampolin omogućava udobno skakanje i mlađoj djeci koja postepeno poboljšavaju svoje vještine, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu odbijanja. Zaštitna mreža opremljena je i praktičnom ljestvicom za mjerenje visine skoka, s kojom će se djeca moći nadmetati sa svojom braćom, sestrama i prijateljima tko će skočiti najviše. Cijeniti će ju početnici, a i oni iskusniji koji često vole vježbati na sviježem zraku i poboljšati svoje vještine.

Trampolin je opremljen izuzetno stabilnim okvirom koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu savršeno podnosi loše vrijeme i koroziju. Trampolin je izuzetno stabilan, stoji na 4 metalne noge u obliku slova W, što mu jamči stabilnost za vrijeme viših skokova. Njegov luksuzni dizajn u crnoj boji ukrasiti će svaki vrt ili dvorište jer djeluje bezvremenski.

Prilikom skakanja na trampolinu važna je i napeta zaštitna mreža, koja je za veću sigurnost prekrivena na ulazu, jednako tako su i stepenice prekrivene zaštitnom pjenom. Među sigurnosne elemente spada i zaštitni jastuk s mrežom uz opruge, koji sprječava propadanje stopala u prostor između opruga za vrijeme skakanja. Visina trampolina iznosi 290 cm, njegove dimenzije zajedno sa zaštitnom mrežom iznose 299*482 cm, teži 196 kg. Preporučena nosivost trampolina je 130 kg, trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 650 kg. Dimenzije površine za skakanje iznose 185*368 i nalazi se na visini od 90 cm od tla.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godinama djeci donosi djeci i odraslima prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju TÜV, CE, GS i EN71 certifikate. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu ostati će dugi niz godina i priuštiti zabavu cijeloj obitelji.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije275*458 cm 299*290*482 cm
Težina196 kg
Nosivost130 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.