Trampolin sa zaštitnom mrežom i stepenicama PeakPro 366 Black Exit Toys okrugli promjera 366 cm crni

Opis proizvoda

Trampolin sa zaštitnom mrežom i stepenicama PeakPro, nizozemske marke Exit Toys, robustan je trampolin promjera 366 cm, s kojim će se zabavljati djeca i odrasli od 3. godine starosti. Trampolin je opremljen i sigurnosnom mrežom, zato ćete na njemu moći bezbrižno skakati. Set od 80 obostranih stožastih opruga dužine 25 cm vam omogućava udobno skakanje, za to vrijeme ostati ćete duže u zraku i naučiti više akrobatskih trikova. Do trampolina vode stepenice, po kojima se na njega jednostavno penjete.

Trampolin omogućava udobno skakanje i mlađoj djeci koja postepeno poboljšavaju svoje vještine, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu odbijanja. Zaštitna mreža opremljena je i praktičnom ljestvicom za mjerenje visine skoka, s kojom će se djeca moći nadmetati sa svojom braćom, sestrama i prijateljima tko će skočiti najviše. Cijeniti će ju početnici, a i oni iskusniji koji često vole vježbati na sviježem zraku i poboljšati svoje vještine.

Trampolin je opremljen izuzetno stabilnim okvirom promjera 4,2 cm koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu savršeno podnosi loše vrijeme i koroziju. Trampolin je izuzetno stabilan, stoji na 4 metalne noge u obliku slova W, što mu jamči stabilnost za vrijeme viših skokova. Njegov luksuzni dizajn u crnoj boji ukrasiti će svaki vrt ili dvorište jer djeluje bezvremenski.

Prilikom skakanja na trampolinu važna je i napeta zaštitna mreža, koja je za veću sigurnost prekrivena na ulazu, jednako tako su i stepenice prekrivene zaštitnom pjenom. Među sigurnosne elemente spada i zaštitni jastuk s mrežom uz opruge, koji sprječava propadanje stopala u prostor između opruga za vrijeme skakanja. Visina trampolina iznosi 288 cm, njegov promjer zajedno sa zaštitnom mrežom iznosi 390 cm, teži 149 kg. Preporučena nosivost trampolina je 130 kg, trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 650 kg. Površina za skakanje promjera je 276 cm i nalazi se na visini od 90 cm od tla.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godinama djeci donosi djeci i odraslima prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju TÜV, CE, GS i EN71 certifikate. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu ostati će dugi niz godina i priuštiti zabavu cijeloj obitelji.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije366*288 cm
Ukupna visina288 cm
Težina149 kg
Nosivost130 kg
Promjer366 cm
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.