Trampolin s površinom za doskok Dynamic GroundLevel Black Exit Toys prizemni 275*458 cm crni

Opis proizvoda

Trampolin sa površinom za doskok Dynamic Groundlevel, nizozemske marke Exit Toys, prvoklasni je trampolin dimenzija 275*458 cm koji se ugrađuje na tlo, s njim će se zabavljati kako odrasli, tako i djeca od 3. godine starosti. Čvrst i izdržljiv trampolin opremljen je sa 28 protukliznih jastuka, postavljenih po njegovom rubu i jamče udobniji i sigurniji prostor za doskok, koji je bojom usklađen sa travom. Trampolin ima 80 obostranih stožastih opruga dužine 25 cm, koje omogućavaju bolji i viši odskok, što znači da ćete u zraku ostati duže vremena i moći isprobati još više novih trikova te se za to vrijeme izuzetno zabavljati.

Trampolin omogućava udobno skakanje i za najmlađu djecu koja postepeno poboljšavaju svoju spretnost, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu skoka. Trampolin je opremljen izuzetno stabilnim okvirom promjera 4,2 cm, koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu savršeno prkosi lošim vremenskim uvjetima i koroziji. Luksuzni crni izgled trampolina djeluje moderno i krasiti će svaki vrt, rub trampolin, rub trampolina je u istoj razini kao i trava nakon postavljanja, tako da djeluje prirodno i u skladu sa svojim okolišem.

Za zaštitnu nogu za vrijeme skakanja pobrinuti će se praktična mrežasta površina koja sprječava propadanje stopala u prostor između opruga za vrijeme skakanja. Ukupne dimenzije trampolina iznose 383*566 cm, njegova težina je 335 kg. Preporučena nosivost trampolina je 130 kg, trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 650 kg. Dimenzije površine za skakanje su 185*368 cm.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju TÜV, CE i EN71 certifikate. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će dugi niz godina i pobrinuti se za zabavu za cijelu obitelj.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije275*458 cm 383*566 cm
Težina335 kg
Nosivost130 kg
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.