Trampolin sa zaštitnom mrežom Allure Premium Exit Toys promjera 427 cm zeleni

Opis proizvoda

Trampolin sa zaštitnom mrežom Allure Premium, nizozemske marke Exit Toys, kompaktni je okrugli trampolin promjera 427 cm, koji stoji na 4 čvrste metalne noge u obliku slova W. Trampolin je opremljen napetom sigurnosnom mrežom s prekrivenim ulazom, oko površine za skakanje nalazi se vodonepropusni zaštitni obrub s mrežom, koji tijekom skakanja sprječava propadanje stopala u međuprostor s oprugama. Ovaj prvoklasni trampolin oduševiti će svu djecu od 3. godine starosti te će im priuštiti zaštitu za vrijeme skakanja. 

Za udobno skakanje pobrinuti će se 96 dvostrukih stožastih opruga dužine 21,6 cm, zahvaljujući kojima ćete duže vremena ostati u zraku te naučiti više akrobatskih trikova. Stabilan trampolin opremljen ej izdržljivim i čvrstim okvirom, koji je pocinčan i obrađen tehnologijom praha, zahvaljujući čemu izvrsno prkosi lošim vremenskim uvjetima i koroziji. Njegov prekrasan dizajn zelene boje krasiti će svaki vrt ili dvorište. 

Trampolin omogućava udobno skakanje i mlađoj djeci, koja postepeno poboljšavaju svoje vještine, jačaju mišiće ruku i nogu, uče procjenjivati udaljenost i snagu odguravanja. Visina trampolina iznosi 270 cm, njegov promjer zajedno sa zaštitnom mrežom iznosi 450 cm, težina je 121 kg. Preporučena maksimalna nosivost trampolina je 130 kg, trampolin je testiran na ukupnu nosivost od 650 kg. Površina za skakanje promjera je 367 cm i visina je približno 90 cm od tla. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će godinama i priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije427*270 cm
Ukupna visina270 cm
Težina121 kg
Nosivost130 kg
Promjer427 cm
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.