Trampolin Activity Center 2-in-1 smarTrike sklopivi okrugli promjera 92 cm s ručkom za držanje od 12 mjes

Opis proizvoda

Moderni višenamjenski trampolin Activity Center 2u1, vrhunskog proizvođača smarTrike može rasti zajedno s vašom djecom već od njihovih 12. mjeseci starosti. Promjer trampolina je 92 cm, njegova nosivost je 25 kg. Djeca se mogu radovati satima punih zabave, a za to vrijeme poboljšati će svoje kognitivne sposobnosti, razviti motoriku, osjećaj ravnoteže, stabilnost i vježbati svoje mišiće. Površina trampolina zaštićena je anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati žive boje i to kroz više godina uporabe.

Trampolin raste zajedno s djetetom

  • od 12. mjeseca: djeca već mogu početi skakati na trampolinu, jer se mogu osloniti na uporište za ruke, koje će im pružiti osjećaj sigurnosti i pouzdanja. Naučiti će pravilno održavati stabilnost i ravnotežu. 
  • od 24. mjeseca: čim su djeca stabilnija i sigurnija u svoje postupke, roditelji mogu ukloniti uporište za ruke kako bi djeca mogla sama uživati ​​u skakanju.

Trampolin marke smarTrike može se pohvaliti velikom izdržljivošću te dugim životnim vijekom. Visokokvalitetna elastična površina za skakanje i čvrsti elastični pojasevi jamče dugogodišnju zabavu za vašu djecu. Trampolin je jednostavan za rukovanje, može se sklopiti i sastaviti. Uklonjiva ručka je protuklizna, a njena površina izrađena je od posebne pjene, ugodne na dodir. Nalazi se na visini od 50 cm od površine trampolina. Visina površine za skakanje od tla iznosi 19,5 cm, stoji na pet čvrstih nogu, koje na donjem djelu imaju gumu. Zahvaljujući tome čvrsto stoji na mjestu i ne klizi. Trampolin je primjeren prvenstveno za unutarnje prostore, no u slučaju lijepog vremena možete ga koristiti i vani. Ispunjava najviše sigurnosne standarde.

Karakteristike

  • raste zajedno s djetetom od 12. mjeseca starosti
  • višenamjenska uporaba
  • razvija kognitivne i motoričke sposobnosti 
  • nosivost 25 kg
  • protuklizna ručka s čvrstom površinom
  • zaštitna tkanina sa šarenim uzorkom loptica i balona
  • visina površine za skakanje iznosi 19,5 cm od tla
  • visina ručke 50 cm od površine za skakanje
  • UV filter štiti boje od blijeđenja
  • primjeren za dječake i djevojčice

SmarTrike je najprodavanija i najnagrađivanija marka dječjih tricikala i kolica u svijetu. Na tržištu djeluje već desetljeće, neprestano proširujući svoju ponudu ostalim prvoklasnim igračkama za najmlađe, među kojima je i višenamjenski trampolin 2u1 Jump. SmarTrike vodi u prodaji, proizvodnji i inovacijama dječjih igračaka. Proizvodi marke SmarTrike zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije kako bi osigurali najvišu kvalitetu.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
Dimenzije92*92*70 cm
Ukupna visina70 cm
Dimenzije pakiranja97*9*93 cm
Visina ručke70 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina8 kg
Nosivost25 kg
Promjer92 cm
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.