Traktor na pedale s utovarivačem i prikolicom Farmer Max Green Tractor+Trailer Smoby zeleni s podesivom sjedalicom i zvukom 169 cm

Opis proizvoda

Dječji traktor na pedale s prikolicom i utovarivačem Farmer Max, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Izuzetno robustan traktor zelene boje može se pohvaliti realističnim izgledom, djeca će se s njim moći igrati graditelja, za to vrijeme koristiti će praktičnu prikolicu s 2 kotača, koja se na traktor spaja na jednostavan način. Udobnu sjedalicu s naslonom po potrebi možete podesiti na tri položaja, kako bi djeca mogla doseći pedale. Robusni kotači primjereni su za svaki teren, djeca će ih okretati uz pomoć mehaničkog volana, na kojem mogu potrubiti kao pravi vozači. Na prednjem dijelu traktora je pomična utovarna ruka s nosivošću do 3 kg. 

Pokriveni lančani pogon omogućava jednostavno upravljanje traktorom, zaštićen je od prašine i nečistoća, lanac po potrebi možete popraviti. Traktor na pedale proizveden je od čvrste i izdržljive plastike najviše kvalitete i raspolaže s visokom nosivošću do 50 kg. U prikolici djeca mogu voziti teret težine do 25 kg. Ukupne dimenzije traktora s prikolicom iznose 169*44*56 cm. Površinska obrada s anti UV filterom jamči da će traktor očuvati svoj prekrasan izgled i nakon duže uporabe. Dječji radni stroj predstavlja izvrsnu igračku za male dječake koji, zahvaljujući njemu, razvijaju svoju spretnost pokreta i motoriku. Okretanjem pedala jačaju mišiće nogu, a s vožnjom razvijaju svoje reflekse i procjenu udaljenosti. 

Zahvaljujući traktoru svoje će slobodno vrijeme provoditi na sviježem zraku i jačati svoj imunitet. Za vrijeme gire graditelja ili farmera djeca se približavaju svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi moderne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije169*44*56 cm
Dimenzije pakiranja80*40*56 cm
Visina sjedeće plohe37 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.