Traktor na pedale i prikolica Farmer XL Blue Tractor+Trailer Smoby plavi s podesivom sjedalicom i zvukom 142 cm

Opis proizvoda

Dječji traktor na pedale s prikolicom Farmer XL, francuskog proizvođača Smoby, postati će omiljena igračka svoj djeci, a prvenstveno dječacima od 3. godine starosti. Robusni traktor, prekrasne plave boje, djeluje realistično, djeca će se s njim moći igrati farmera, za to vrijeme koristiti će praktičnu prikolicu s 2 kotača, koja se na traktor spaja na jednostavan način. Udobnu sjedalicu s naslonom po potrebi možete podesiti na tri položaja, kako bi djeca mogla doseći pedale. S njim će se voziti po vrtu, dvorištu i igralištu ili će se odvesti u šetnju s roditeljima te tako zabavno provoditi vrijeme na sviježem zraku. Robusni kotači primjereni su za svaki teren, djeca će ih okretati uz pomoć mehaničkog volana, na kojem mogu potrubiti kao pravi vozači. Poklopac koji se otvara, na prednjem dijelu traktora, djeci omogućava pristup motoru, zahvaljujući čemu će se moći igrati majstora i mehaničara. 

Pokriveni lančani pogon omogućava jednostavno upravljanje traktorom, zaštićen je od prašine i nečistoća, lanac po potrebi možete popraviti. Robusni traktor na pedale proizveden je od čvrste i izdržljive plastike najviše kvalitete, zahvaljujući čemu raspolaže s visokom nosivošću do 50 kg. U prikolici djeca mogu voziti teret težine do 25 kg. Površinska obrada s anti UV filterom jamči da će traktor očuvati svoj prekrasan izgled i nakon duže uporabe. Dječji radni stroj predstavlja izvrsnu igračku za male dječake koji, zahvaljujući njemu, razvijaju svoju spretnost pokreta i motoriku. Okretanjem pedala jačaju mišiće nogu, a s vožnjom razvijaju svoje reflekse i procjenu udaljenosti. 

Zahvaljujući traktoru svoje će slobodno vrijeme provoditi na sviježem zraku i jačati svoj imunitet. Za vrijeme gire graditelja ili farmera djeca se približavaju svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Ukupne dimenzije traktora s prikolicom iznose 142*44*55 cm. Vrhunski francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi moderne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije142*44*55 cm
Dimenzije pakiranja80*40*45 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.