Toster Tefal Toaster Express Smoby s dva tosta i mehanizmom sivo-maslinasto zeleni

Opis proizvoda

Toster s 2 tosta Tefal Toaster Express, francuskog proizvođača Smoby, može biti jedinstveni poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati kuhara. Toster u elegantnoj tamnosivoj boji s maslinasto zelenim detaljima djecu će zabavljati za vrijeme igre u kuhinji. Toster je opremljen praktičnim mehanizmom, koji će se pobrinuti da tostovi pritiskom na gumb iskoče van, kao u pravom tosteru. Mikser je proizveden od kvalitetne umjetne mase za bolje rukovanje je ergonomski oblikovan. Sa strane je logotip marke mini Tefal.

Dimenzije dječjeg tostera iznose 15*6*8 cm.  Djeca će ga koristiti pri svakodnevnoj igri u kuhinji ili se s njim pak samostalno igrati.. Za vrijeme igre kuhara djeca će naučiti kako različiti aparati i pomagala rade te se tako približavati svijetu odraslih. Na razigran način razvijati će logično razmišljanje, vježbati finu motoriku i pomagati svojim roditeljima u kuhinji. Za vrijeme igre s prijateljima te braćom i sestrama jednako tako poboljšavaju vještine izražavanja, brže se socijaliziraju i stvaraju društvene veze.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije15*6*8 cm
Ukupna visina8 cm
MehaničkiDa
Težina113 g
Bilješkabez batérie
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.