Toster s aparatom za kavu Tefal Smoby s dvije šalice i žličice

Opis proizvoda

Toster s aparatom za kavu Tefal, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za sve male kuhare i kuharice od 3. godine starosti. Set za doručak sadrži repliku pravih aparata Tefal, zahvaljujući čemu će djeca moći uživati u realističnoj igri. U toster stavite 2 tosta i nakon nekoliko sekundi sami će iskočiti van. U posudu za kavu djeca mogu natočiti vodu, pritisnuti tipku i zapažati kako voda istječe u drugu posudu. Na raspolaganju su im i 2 šalice sa žličicama. Kuhinjski aparati mini Tefal potiču razvoj mašte i kreativnosti, djeca će s uz njihovu pomoć naučiti pravilnu pripremu jela.

Kuhinjski set primjeren je dodatak za dječje kuhinje i trgovine. Djeca će zahvaljujući setu razvijati svoju finu motoriku, upoznati nove aparate i naučiti kako se koriste. Za vrijeme igre kuhara približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj za odgovornost vlastitih radnji. Jednako tako poboljšati će logično razmišljanje, pamćenje i koncentraciju. Toster s aparatom za kavu i dodacima izrađen je u jarkim bojama od prvoklasne umjetne mase, koja je baršunasta na dodir.

Smoby dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja39*10*27 cm
Težina0,78 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.