Torbica preko ramena Messenger Bag Brown Ma Corolle za lutku veličine 36 cm od 4 god

Opis proizvoda

Prekrasna torbica preko ramena Messenger Bag Brown za lutku Ma Corolle, francuske marke Corolle, predstavlja jedinstveni modni dodatak koji je potreban svakoj Corolle lutki. Kao jedina e-trgovina na tržištu, razveseliti ćemo vašu djecu s prekrasnom crossbody torbicom smeđe boje, sa savršeno dorađenim detaljima, koja lijepo pristaje odjeći iz kolekcije Ma Corolle. Izuzetna torbica dizajnirana je za Corolle lutku veličine 36 cm. Ova prekrasna smeđa torbica podsjeća na pravu torbicu preko ramena i istovremeno je elegantna i sportska. 

Prekrasna smeđa torbica Messenger Bag Brown dovesti će igru s Corolle lutkom do savršenstva. Nevjerojatno dorađeni detalji ovog dodatka za lutku i prvoklasni materijali pomažu pri razvoju djetetove mašte, komunikacijskih vještina i finomotoričkih sposobnosti. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, i to uvijek u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • smeđa torbica preko ramena 
  • za lutke veličine 36 cm 
  • od 4. godine starosti 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.