Torba za previjanje Changing Bag Floral Corolle za lutku veličine 36 cm 7 dodataka od 24 mjes

Opis proizvoda

Torba za previjanje s podlogom Changing Bag Floral, za lutku francuske marke Corolle, svaku će igru s lutkom pretvoriti u nevjerojatne doživljaje. Kao jedina e-trgovina na tržištu, obogatiti ćemo igru vaše djece s ovim prekrasnim 7-dijelnim setom za previjanje, koja je dizajnirana za lutku Corolle, veličine 36 cm. U torbi za previjanje, slatkog francuskog dizajna, djeca od 24. mjeseca naći će gaćice, kahlicu, kremu, podbradak, mlijeko za tijelo i podlogu za previjanje. Praktična torba za previjanje s prostorom za pohranu će se uvijek i posvuda pretvoriti u podlogu za previjanje, a njega lutke tako može započeti. Ovaj jedinstveni set za previjanje s nepogrešivim dodacima, vašem djetetu jednostavno ne smije nedostajati. 

Do detalja dorađena torba za previjanje s podlogom i dodaci, izrađeni su od prvoklasnih materijala, koji su ugodni na dodir i u trenu će obogatiti svaku igru s lutkom, a istovremeno razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja je važna u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za vlastite postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca starosti svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a uvijek u društvu najljepših igračaka. Uvjerite se sami, zahvaljujući ovoj prekrasnoj torbi za previjanje s podlogom i dodacima. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • torba za previjanje za Corolle lutku 
  • 7 dodataka 
  • za lutku veličine 36 cm 
  • od 24. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.