Torba za previjanje s pelenom Changing Bag Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s 8 dodataka za lutku veličine 42 cm

Opis proizvoda

Torba za previjanje s pelenom Changing Bag iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati s lutkama. Torbu za njegu lutaka djeca mogu jednostavno rasprostrijeti i tijekom previjanja odložiti na podlogu. Torba za lutke proizvedena je u nježnoj pastelno ružičastoj i bijeloj boji, zato će očarati sve djevojčice. Opremljena je s trakom podesive dužine i pretincem, zato djevojčice mogu ponijeti sva pomagala sa sobom. U 8-dijelnom setu dodataka, osim torbe, nalaze se bočica za hranjenje, žlica, termometar, pelena, manja bočica, podbradak i sirup.

Praktična torba proizvedena je od kvalitetne tkanine, na lijevoj strani je džep za bočicu. Dimenzije torbe iznose 22*7*17 cm, djevojčice će ju jednostavno koristiti, opremljena je i praktičnom ručkom, zato ju mogu nositi kao običnu torbicu. S ovom realističnom igračkom djevojčice će se igrati u nedogled i zabavljati se s lutkama ne samo kod kuće, već i tijekom svih posjeta svojim prijateljima i rodbini. Igra s dječjom lutkom za djecu je važna i za razvoj komunikacijskih i jezičnih vještina, s njom će pridobiti osjećaj za odgovornost i približiti se svijetu odraslih.

Torba za previjanje primjerena je za lutku najveće veličine 42 cm (lutka nije dio seta). Francuski Smoby priznati je proizvođač dječjih igračaka koji se ističe svojim precizno dorađenim detaljima i najvišom kvalitetom. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije22*7*17 cm
Dimenzije pakiranja20*7*15 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.