Torba za previjanje s podlogom za previjanje Beaba Geneva Moonlit Ocean/Jungle plava s uzorkom

Opis proizvoda

Pozdravite se s velikim, nepraktičnim podlogama za previjanje i priuštite su udobnost tijekom previjanja bebe. Torba za previjanje Geneva, iz radionice francuske marke Beaba, u sebi krije najpraktičniju podlogu za previjanje na svijetu. U samo nekoliko sekundi ćete ju rasprostrijeti te nakon uporabe ponovno složiti u modernu torbu za previjanje s dugačkom trakom. Plava torba za previjanje s uzorkom Beaba primamiti će vas svojom praktičnošću i kompaktnošću te također te time što je višenamjenska. Možete ju nositi u ruci, preko ramena ili ju pričvrstiti na kolica. U torbu za previjanje spremiti ćete i 4 pelene i manje potrepštine za bebu, primjerice kozmetiku. 

Mekana podloga za previjanje, koja je dio torbe, proizvedena je od 100% pamučnog frotira s certifikatom GOTS, s kojim su označeni samo oni proizvodi koji ispunjavaju stroge međunarodne organske tekstilne standarde. Kupnjom ove torbe za previjanje možete se pouzdati u to da će osjetljiva bebina koža doći u kontakt samo s prirodnim bio vlaknima, koji potječu iz certificirane ekološke proizvodnje. U torbi ćete naći i 2 mrežasta džepića s patentnim zatvaračem, za pelene ili odjeću. 

Prestižna francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike 

  • torba za previjanje Beaba 
  • s podlogom za previjanje 
  • 100% pamučni frotir 
  • certifikat GOTS
  • moderan dizajn torbe 
  • pranje na nižim okretajima centrifuge 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.