Torba za previjanje za kolica Beaba Sydney II Changing Bag Heather Grey siva

Opis proizvoda

Budite moderni tijekom svake šetnje s kolicima i u potpunosti uživajte u majčinstvu, zahvaljujući Beabi. Torba za previjanje za kolica Beaba Sydney II Changing Bag Heather Grey prekrasnog dizajna izvrsna je i praktična prostrana torba, u koju ćete složiti sve što će vam zatrebati na izletu s kolicima. Torba za previjanje ima i praktične remene s kojima ćete ju moći pričvrstiti na svaki tip kolica. Trake na torbi možete ukloniti te će se tako torba za previjanje u trenu pretvoriti u modernu i elegantnu torbicu. Bočni džepić može služiti za termo torbu za hranu kako bi kaša, mlijeko ili čaj tijekom šetnje ostali ugodno topli. U torbi ćete naći i torbicu za dudu te udobnu podlogu za previjanje. Ona je s čičkom pričvršćena na prednji dio torbe, prije previjanja samo ju otkopčate i rasprostrite po čvrstoj podlozi. Podloga za previjanje u potpunosti je uklonjiva, zahvaljujući čemu ju bilo kada možete oprati te koristiti samostalno. 

Torba za kolica ima zapremninu od 21 litre, što je puno prostora za pohranu te zato u nju možete bez poteškoća spremiti stvari koje će zatrebati vama i djeci. Kada otvorite jedan patenti zatvarač, primijetiti ćete prostrani pretinac za bebine potrepštine, dodatnu odjeću te također i igračke. Stražnji dio torbe krije neprimjetan pretinac s patentnim zatvaračem koji će pouzdano sakriti dokumente ili druge vrijednije predmete. Torbu možete čistiti vlažnom krpom i prati u perilici rublja pri nježnim okretajima centrifuge. Uklonjivu podlogu za previjanje možete prati u perilici rublja na temperaturi od 30 °C. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine kućanstvima s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnim materijalima, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a svake godine su nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike 

  • torba za previjanje za kolica 
  • kolekcija Sydney II
  • zapremnina 21 litra 
  • puno prostora za pohranu 
  • s termo torbom i torbicom za dudu
  • sadrži podlogu za previjanje 
  • moderan dizajn torbe 
  • pranje na nižim okretajima centrifuge 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije43*16*30 cm
Težina1 kg
Volumen L21 l
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.