Torba za previjanje za kolica Beaba Amsterdam II Expandable Travel Changing Bag Heather Grey 2 veličine siva

Opis proizvoda

Otkrijte nove dimenzija roditeljstva! Putna torba za previjanje Beaba Amsterdam II Expandable Travel Changing Bag Heather Grey sive boje idealna je za putovanja s bebom, a također i šetnje te kratke izlete. Torba, koja na prvi pogled izgleda kao moderna torbica, na donjem dijelu ima praktičan patentni zatvarač, s kojim možete povećati zapremninu za čak 15 cm. Prije proširenja, veličina Beaba torbe je XL sa zapremninom od 34 litara, koja je kao stvorena za vikende kod bake i djeda, možete ju povećati i na XXL sa zapremninom od 50 litara, koja je primjerena za duža putovanja. 

Putna torba za previjanje ima puno prostora za pohranu, osim toga u njoj ćete naći i kozmetičku torbicu, džepić za prljavo rublje, mekanu podlogu za previjanje i traku za preko ramena, koju možete otkopčati te, zahvaljujući mekanom jastučiću, ne opterećuje rame. Kada otvorite jedan patenti zatvarač, primijetiti ćete prostrani pretinac za bebine potrepštine, dodatnu odjeću te također i igračke. Integrirana široka traka na stražnjem dijelu torbe omogućava pričvršćivanje na kofer, zahvaljujući čemu torba za previjanje Beaba postaje izvrstan suputnik čak i na putovanjima avionom. Torbu možete čistiti vlažnom krpom i prati u perilici rublja pri nježnim okretajima centrifuge. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine kućanstvima s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnim materijalima, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a svake godine su nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • torba za previjanje za kolica 
  • kolekcija Amsterdam II 
  • primjerena za putovanja 
  • zapremnina 34-50 litara 
  • mogućnost povećanja prostora za 15 cm 
  • mekana podloga za previjanje 
  • pranje u perilici rublja 
  • moderan francuski dizajn 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije63*22*36/45 cm
Dimenzije pakiranja60*13*38 cm
Težina1,34 kg
Volumen L34-50 l
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.