Torba za previjanje kao pojas Biarritz Changing Black Bag Beaba torbica oko struka za kolica ili bicikl 3-11 litara zapremnine

Opis proizvoda

U potpunosti uživajte u majčinstvu zahvaljujući marki Beaba i nemojte zanemariti svoj stil niti u tom najljepšem periodu. Originalna i inovativna torba za previjanje Biarritz Changing Black Bag Beaba u unisex crnoj boji na prvi pogled izgleda kao modni dodatak prema najnovijim modnim trendovima. Praktičnu torbu za previjanje, zahvaljujući modnim dizajnerima marke Beaba, možete nositi na čak 4 različita načina - kao torbicu oko struka, kao cross body torbicu ili ju postavite na kolica, a također i na volan bicikla. Torba za previjanje osmišljena je na tako da roditeljima olakša šetnje i previjanje izvan doma. S torbom za previjanje, u obliku torbice oko struka, možete se u potpunosti posvetiti djetetu, jer će vam ruke biti u potpunosti slobodne. Prostrana torba širom se otvara s dva patentna zatvarača, zato će te u njoj brzo naći točno to što ćete tražiti.

Zapremnina torbe za previjanje - torbice oko struka iznosi 3 litre i omogućava dovoljno prostora za sve što vam može zatrebati u šetnji ili izletu s bebom. Zasigurno ćete cijeniti i 2 vanjska bočna džepića i mali džepić s patentnim zatvaračem. Torba nudi još jednu izvrsnu mogućnost - njena zapremnina može se jednim izvrsnim trikom povećati na 11 litara, čime će se torba pretvoriti u torbu za kupovinu ili modernu torbicu. Torbu za previjanje preporučamo prati u stroju za rublje pri temperaturi od 40 °C.

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine domaćinstvima s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnim materijalima, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a svake godine su nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • torba za previjanje  – torbica oko struka
  • zapremnina 3-11 litara
  • moderan dizajn torbe
  • pranje na nižim okretima centrifuge
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije29*14*14/53 cm
Ukupna visina14 - 53 cm
Dimenzije pakiranja30*14*14 cm
Težina0,25 kg
Volumen L3 - 11 l
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.