Toranj od šećerne trske Bio Sugar Cane Magic Tower Little Smoby 40 cm 6 šalica Green 100% recikliran od 12 mjes

Opis proizvoda

Igračke iz kolekcije Smoby Green pomažu zaštititi okoliš. Dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti zasigurno će razveseliti toranj za slaganje Bio Magic Tower, proizveden od prave šećerne trske. Toranj visine 40 cm sastoji se od 6 šarenih šalica, koje jedna drugoj savršeno pristaju, od najveće pa do najmanje. Šalice za slaganje ukrašene su prirodnim motivima, među koje spadaju sunce, oblaci, bubamare, leptiri, zvijezde i mjeseci. Zahvaljujući korištenom materijali prilikom proizvodnje, igračka je 100% reciklirana, njen materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, pridobivenih od brzo rastuće šećerne trske, čime ne ugrožava okoliš.

Francuski proizvođač Smoby zalaže se za zaštitu okoliša, zato je proizvod zapakiran u modernu ambalažu od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka o održive umjetne pase predstavlja velik izazov i za proizvođače igračaka, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne i izdržljive te jednako tako imaju nježnu površinu, kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku niti nećete primijetiti. Priuštite svojoj djeci igračke koje čuvaju okoliš. Toranj razvija dječja osjetila, s njim djeca upoznavaju nove boje i poboljšavaju finu motoriku. Prstima će istraživati oblike na šalicama, a nježne boje probuditi će njihovu maštu i izražavanje. Šalice imaju zaobljene rubove i primjerene su za igru s pješčanikom i vodom.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi očaravajuće igračke s jedinstvenom pričom. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije10*10*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja16*10*17 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.