Jedrilica s didaktičkom košaricom i tornjem od šećerne trske Bio Sugar Cane Smoby Green kolekcija u poklon kutiji od 12 mjes

Opis proizvoda

 Iskoristite izvrsnu priliku i svojoj djecu nabavite vrhunske igračke iz kolekcije Smoby Green u poklon kutiji. U njoj se kriju ekološke igračke, francuskog proizvođača Smoby, proizvedene od prave šećerne trske, koja ne šteti okolišu i može se 100% reciklirati. U setu ćete naći prekrasnu plavo bijelu jedrilicu sa stražnjim propelerom i otvorom na prednjem dijelu, na koji možete pričvrstiti uže te ju djeca mogu vući za sobom. Za vrijeme igre mornara razvijati će svoju maštu i izražavanje te provoditi vrijeme na sviježem zraku. Dimenzije brodića su 21*13*20 cm. 

Toranj za slaganje Bio Magic Tower djecu će oduševiti sa svojih 6 prekrasnih, šarenih čašica, koje jedna drugoj savršeno pristaju, od najveće do najmanje. Čašice za slaganje ukrašene su prekrasnim prirodnim uzorcima, među kojima su sunce, oblaci, bubamare, leptiri, zvijezde i mjesec. Toranj razvija dječja osjetila, s njim će upoznati nove boje i poboljšati svoju finu motoriku. Uzorke na čašicama otkrivati će prstićima, nježne boje potaknuti će njihovu maštu i izražavanje. Čašice imaju zaobljene rubove i primjerene su za igru s pješčanikom i vodom. Visina složenog tornja iznosi 40 cm.

Dio kolekcije je i didaktička košarica Shape Sorter - opremljena praktičnom ručkom, na poklopcu ima otvore raznih oblika, kroz koje će dječaci i djevojčice stavljati 8 šarenih kockica. Na razigran način djeca će razvijati svoj prostorni vid, logično razmiđljanje i upoznati nove boje i oblike te naučiti stavljati kockice u prave oblike. Didaktičku košaricu, zahvaljujući ručci, možete ponijeti na izlete, posjete i praznike. Njene dimenzije iznose 17*19*10 cm. 

Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti kolekciji igračaka u modernoj kutiji od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od trajne umjetne mase dan danas je velik izazov za sve proizvođače, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke, proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetneizdržljive i imaju jednako glatku površinu kao igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete ni primijetiti. Priuštite svojoj djeci zabavu s igračkama budućnosti, koje čuvaju okoliš.

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja50*11*23 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,67 kg
Bojapastelna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.