Toranj od šećerne trske Bio Sugar Cane Magic Tower Smoby 40 cm 6 šalica - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirani od 12 mjes

Opis proizvoda

Oduševite svoje najmlađe originalnim igračkama iz kolekcije Smoby Green. Priredili smo izuzetan toranj za slaganje Bio Magic Tower za dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti, koji je proizveden od prave šećerne trske. Ova izvrsna igračka sastoji se od 6 šarenih šalica koje se savršeno slažu, od najveće do najmanje. Šalice za slaganje ukrašene su divnim prirodnim uzorcima, među kojima su sunce, oblaci, bubamare, leptiri, zvijezde i mjesec. Zahvaljujući materijalu koji je korišten prilikom proizvodnje, toranj je 100% recikliran, a materijal je izrađen od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzo rastuće šećerne trske, te zbog toga ne šteti okolišu. Visina složenog tornja je 40 cm.

Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti proizvodu u modernom pakiranju od tvrdog kartona, koji se također može  100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od održive umjetne mase dan danas predstavlja velik izazov za sve proizvođače, a Smoby je jedan od njih. Igračke proizvedene od biljnih materijala podjednako su kvalitetne i čvrste, a imaju i nježnu površinu poput igračaka od plastike, koja se proizvodi od nafte, tako da nećete ni primijetiti razliku. Priuštite svojoj djeci igračke koje čuvaju okoliš. Toranj potiče razvoj dječje mašte, djeca pomoću njega upoznaju nove boje i poboljšavaju finu motoriku. Motive na šalicama istražiti će prstima, a nježne boje potaknuti će njihovu maštu i kreativnost. Šalice imaju zaobljene rubove i primjerene su za igru u pješčaniku ili u vodi.

Francuski proizvođač Smoby već godinama donosi djeci prvoklasne igračke i vlastite originalne ideje. Materijal od kojeg su izrađene Smoby igračke tvrd je i čvrst, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, tako da će vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostati sigurna od ozljeda. Boje na Smoby igračkama pomažu razviti kreativnost i individualnost djeteta, a osvojit će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i osiguravaju francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije10*10*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja11*11*26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,22 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.