Tobogan Megagliss 2u1 Smoby dužine 3.3/1.9 m od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Smoby tobogan za djecu Toboggan Megagliss 2u1 ima čvrstu konstrukciju, koja se može prilagoditi potrebama vašeg djeteta i raste zajedno s njim. Mali tobogan s kliznom površinom dužine 1,9 metara na jednostavan način, spajanjem drugog dijela, pretvara se u prekrasni tobogan s kliznom površinom dužine čak 3,33 m. Spuštanje po toboganu intenzivan je doživljaj za svako dijete, a dječji tobogan Smoby Megagliss istovremeno će ukrasiti vaš vrt ili dvorište. Najmanji tobogan primjeren je za djecu već od 2. godine starosti. Ovo je kvalitetan francuski proizvod, koji u sebi krije francuski šarm i savršenstvo. Plastika je ugodna i baršunasta na dodir, ima nježne i zaobljene rubove, koji su sigurni za djecu. Sigurnost dječjeg tobogana jamči čvrsta konstrukcija, koja je pojačana s plastičnim uporištem na tlu. Nosivost tobogana iznosi 50 kg

Dijete se drži za ručke na stranama tobogana. Unikatni anti UV filter zaštititi će plastiku od blijeđenja i oštećenja od sunca te tako jamči da boje dugo neće izblijedjeti i ostati će žive, kao prvog dana, čak i nakon više godina uporabe. Izrađen je u prekrasnim i svježim bojama, zelenoj, crvenoj, bijeloj i sivoj, koje će izvrsno pristajati vašem vrtu ili dvorištu. Šarolikost tobogana pri djeci potiču maštu i izražavanje. Tobogan za djecu možete koristiti tijekom proljeća, ljeta i jeseni i postati će omiljeni prostor za igru vaše djece. Manji i veći tobogan zajedno čine dječji tobogan s dimenzijama 325*120*180 cm.

Stepenice tobogana imaju protukliznu površinu, kako bi se spriječilo potencijalno proklizavanje. Penjanje po stepenicama sigurno je i ugodno, čak i s bosim i mokrim nogama. Dijete se drži za ručke na stranama tobogana. Dječji tobogan Smoby Megagliss Toboggan 2u1 prošao je testove izdržljivosti i kvalitete, proizvod je opremljen s certifikatom. Izrađen je od čvrstih i kvalitetnih plastičnih materijala i ima čvrstu konstrukciju. Tobogan se jednostavno sastavlja i rastavlja. Ovo je tobogan za djecu, izrađen s francuskim šarmom i savršenstvom. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost, tobogani za djecu izrađeni su prema normama i europskim standardima. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, koju potvrđuju duge godine njenog postojanja. Sva djeca vole se spuštati po toboganu, jer je tobogan jedan od najomiljenijih vrtnih igračaka. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije325*120*180 cm
Ukupna visina180 cm
Dimenzije pakiranja147*61*55 cm
Prilagodljiva visinaDa
Dužina klizne plohe330 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina18,80 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.