Tobogan s vodenim mlazom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm klizna površina s UV filterom

Opis proizvoda

Tobogan s vodenim mlazom Toboggan XL Slide Green, francuskog proizvođača Smoby, prekrasne zeleno tirkizne boje razveseliti će sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Izuzetno čvrst i izdržljiv okvir tobogana stabilan je i može se pohvaliti visokom nosivošću do 50 kg, s kliznom površinom dužine do 2,3 metara. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive plastike koja je baršunasta na dodir, jednako tako ima nježne i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana zajamčena je protukliznim stepenicama s plastičnom potporom na tlu i čvrstim drškama na stranama tobogana, koje su prilagođene malim dječjim ručicama. Tobogan možete spojiti na vodu, zato ga djeca mogu koristiti kao vodeni tobogan, koji će im priuštiti hladno osvježenje i tijekom vrućih ljetnih dana. 

Tobogan je opremljen s udobnom ergonomskom kliznom površinom, koja će djecu oduševiti pri svakom spustu. Površina je opremljena s anti UV filterom, koja štiti boje od blijeđenja, zahvaljujući čemu tobogan izgleda kao nov i nakon duže uporabe. Proizveden je u prekrasnim svježim bojama, koje savršeno pristaju svakom vrtu i dvorištu i djeci pomažu pri razvoju njihove mašte i kreativnosti. Tobogan za djecu možete koristiti tijekom proljeća, ljeta i jeseni i postati će omiljen prostor za igru vaše djece. Njegove dimenzije iznose 237*112*142 cm.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Karakteristike 

  • spajanjem na vodu pretvara se u vodeni tobogan (vrtno crijevo nije dio paketa) 
  • dužina klizne površine 230 cm 
  • nosivost 50 kg 
  • primjereno za djecu od 3. godine 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • žive boje, koje potiču dječju maštu 
  • od baršunasto nježne i izdržljive plastike 
  • primjeren za svaki vrt ili dvorište 
  • kvalitetan francuski proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije237*112*142 cm
Ukupna visina142 cm
Dimenzije pakiranja187*33*60 cm
Ukupna dužina237 cm
Dužina klizne plohe2,3 m
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina17 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.