Tobogan s vodenim mlazom Funny Toboggan Smoby 2 metra dvostruke strane s UV filtrom od 2 godine

Opis proizvoda

Tobogan s vodenim mlazom Funny Toboggan spada među najmodernije i najkvalitetnije tobogane priznatog francuskog proizvođača Smoby. Klizna površina dječjeg tobogana iznosi čak 2 metra. Originalna kombinacija crvenezelenesivebijele osvojiti će djecu od 2. godine starosti već na prvi pogled, a njene žive boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru. Robustan tobogan nudi mogućnost spajanja vrtnog crijeva te se tako u nekoliko trenutaka pretvara u jedinstveni vodeni tobogan s vodenim mlazom, s kojim će se djeca zabavljati satima. 

Tobogan se sastoji od kvalitetnih stepenica s protukliznom zaštitom, koje će djeci omogućiti sigurno penjanje čak i s bosim i mokrim nogama. Masivni zeleni držači djeci će priuštiti uporište i sigurnost, prije nego što sjednu na vrh tobogana i spuste se dole. Klizna površina u obliku vala ergonomski je oblikovana i izuzetno udobna. Jedna od najvećih prednosti je vodeni tobogan, s kojim će se dječaci i djevojčice ohladiti tijekom vrućih ljetnih dana. Ako kod kuće imate bazen, djeca se mogu spuštati direktno u njega. Zahvaljujući ovoj izvrsnoj funkciji, djeca se tijekom ljetnih mjeseca mogu spuštati direktno u bazen. 

Dječji tobogan s dvostrukom stijenkom izrađen je od prvoklasne plastike, s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Ova tehnologija jamči visoku izdržljivostčvrstoću konstrukcije, tobogan prkosi i snažnim naletima vjetra. Tobogan ima zaobljene rubove, njegova površina izuzetno je ugodna, baršunasta na dodir. Nosivost tobogana je čak 50 kg, izuzetno je stabilan, bijele ljestve opremljene su sa širokim temeljima, tako da se tobogan neće prevrnuti. Kliznu površinu i stepenice povezuje čvrsto uporište, koje jamči maksimalnu sigurnost. Dimenzije dječjeg tobogana iznose 217*88*119 cm, ukupna dužina tobogana iznosi 217 cm, a visina 119 cm. 

Tobogan Funny Toboggan Smoby jedan je od najmodernijih i najkvalitetnijih tobogana s pravim francuskim dizajnom. Kao stvoren je za igru više djece zajedno, braće i sestara te prijatelja. Žive boje na toboganu kod djece razvijaju spretnost pokreta, maštuizražavanje. Dječaci i djevojčice istovremeno jačaju mišiće nogu, poboljšavaju koordinaciju i spretnost pokreta. Tobogan za djecu biti će izvrstan za igru tijekom proljeća, ljeta i jeseni i postati će omiljeni prostor za igru vaše djece. 

Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka koji jamči kvalitetu i izdržljivost tobogana za djecu, koji je izrađen prema strogim normama i europskim standardima. Nositelj je certifikata izdržljivosti i kvalitete. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, koju potvrđuju duge godine njenog postojanja. Svako dijete voli se spuštati po toboganu, jer je tobogan jedan od najomiljenijih vrtnih igračaka. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*88*119 cm
Ukupna visina119 cm
Dimenzije pakiranja190*34*50 cm
Ukupna dužina217 cm
Dužina klizne plohe200 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina11,5 kg / 14,5 kg
Nosivost50 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.