Tobogan Funny Toboggan Smoby 2 metra dužine s ergonomskim drškama od 24 mjes

Opis proizvoda

Tobogan s vodenim mlazom Funny Toboggan najnoviji je proizvod iz radionice francuskih dizajnera Smoby. Dječji tobogan može se pohvaliti jarkom crvenomžutomplavom kombinacijom boja, koja će osvojiti svako dijete od 2. godine starosti. Mali nestašci s njim će provesti izvrsne trenutke pune veselja i oduševiti će ih izvrsna površina za spuštanje, dužine čak 2 metra. Za još bolje doživljaje, dječji tobogan nudi mogućnost spajanja na vodu te će se tako u nekoliko trenutaka pretvoriti u jedinstveni vodeni tobogan s vodenim mlazom. Tobogan za djecu izvrstan je izbor, koji će osvojiti svako dijete. 

Za vrt ili dvorište

Tobogan će, zahvaljujući svojim prekrasnim bojama, biti izvrstan dodatak svakog vrta ili dvorišta. Poseban anti UV filter, koji štiti površinu tobogana od sunčevog zračenja, pobrinuti će se za to da tobogan očuva svoje žive boje, koje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. Djeca će pri igri s toboganom razvijati svoju spretnost pokreta, njegova kombinacija boja pri djeci stimulira izražavanje i maštu. Dječji tobogan možete na izuzetno jednostavan način sastaviti te ponovno rastaviti, nakon što više neće biti u uporabi. 

Osvježavajući doživljaji 

Dječaci i djevojčice mogu se veseliti osvježavajućim doživljajima tijekom vrućih sunčanih dana. Tobogan možete brzo pretvoriti u vodeni tobogan, s kojim će se djeca moći igrati satima. Dovoljno je da na njega samo pričvrstite vrtno crijevo i pustite vodu. Zahvaljujući ovoj izvrsnoj funkciji, djeca će se tijekom ljetnih mjeseci spuštati direktno u bazen. 

Istinski osjećaj sigurnosti 

Dječji tobogan francuskog proizvođača Smoby izrađen je od prvoklasne plastike, tako da je izuzetno izdržljivčvrst. Tobogan ima zaobljene rubove, a njegova površina izuzetno je ugodna, baršunasta na dodir. Cjelokupna nosivost tobogana iznosi čak 50 kg. Tobogan je stabilan i zahvaljujući širokoj podstavi ispod stepenica, koja sprječava da se tobogan prevrne na tlo. Klizna površina i stepenice povezuju čvrsto uporište, koje jamči maksimalnu sigurnost. Tu su i protuklizne stepenice, na koje djeca mogu hrabro skočiti čak i s bosim i mokrim nogama

Dok se djeca penju na vrh tobogana, mogu se osloniti na okrugleglatke drške, koje će djeci priuštiti uporište i osjećaj sigurnosti. Ergonomska klizna površina izuzetno je udobna, upravo zahvaljujući elementima na površini i izvrsnim drškama za ruke. Dimenzije dječjeg tobogana iznose 224*190*115 cm, ukupna dužina tobogana iznosi 224 cm, a visina je 115 cm. 

Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka, koji jamči kvalitetu i izdržljivost tobogana za djecu, koji je izrađen prema strogim normama i europskim standardima. Nositelj je certifikata izdržljivosti i kvalitete. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, koju potvrđuju duge godine njenog postojanja. Svako dijete voli se spuštati po toboganu, jer je tobogan jedna od najomiljenijih vrtnih igračaka. 

Karakteristike

  • tobogan s mogućnošću spajanja na vodu 
  • dužina klizne površine čak 2 metra 
  • zaštita od sunčevih zraka, anti UV filter 
  • ukupna nosivost 50 kg 
  • izdržljiva i čvrsta konstrukcija 
  • protuklizne stepenice 
  • zaobljeni rubovi 
  • prekrasne žive boje 
  • kvalitetan francuski proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije200*224*115 cm
Ukupna visina115 cm
Dimenzije pakiranja195*31*44 cm
Ukupna dužina224 cm
Dužina klizne plohe200 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,50 kg / 12 kg
Nosivost50 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.