Tobogan Tobbogan KS Smoby dužine 150 cm od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Smoby tobogan za djecu Toboggan KS čvrste je konstrukcije, a njegova klizna površina iznosi 1,5 metaraNosivost tobogana iznosi 50 kg. Spuštanje po toboganu intenzivan je doživljaj za svako dijete, a dječji tobogan Smoby Toboggan KS zasigurno će i lijepo ukrasiti vaš vrt ili dvorište. Plastika je ugodna i baršunasta na dodir, ima nježne i zaobljene rubove, koji su sigurni za djecu. Sigurnost dječjeg tobogana jamči protuklizni patent na stepenicama i čvrsta konstrukcija, koja je pojačana s plastičnim uporištem na tlu. Dijete se drži za ručke na stranama tobogana. Tijekom vrućih ljetnih dana, možete ga spojiti na vrtno crijevo s vodom, čime ćete stvoriti manji slap, po kojem se mališan može spuštati direktno u dječji bazen. Tobogan je primjeren za svu djecu od 2. godine starosti.

Unikatni anti UV filter zaštititi će plastiku od blijeđenja i oštećenja od sunca te tako jamči da boje dugo neće izblijedjeti i ostati će žive, kao prvog dana, čak i nakon više godina uporabe. Izrađen je u prekrasnim i svježim bojama, plavoj, zelenoj i bijeloj, koje će izvrsno pristajati vašem vrtu ili dvorištu. Šarolikost tobogana pri djeci potiču maštu i izražavanje. Tobogan za djecu možete koristiti tijekom proljeća, ljeta i jeseni i postati će omiljeni prostor za igru vaše djece. Tobogan na gornjem dijelu možete spojiti na vrtno crijevo. Voda će istjecati direktno u bazen, a djeca će imati svoj vlastiti vodeni tobogan. Dimenzije tobogana iznose 100*159*150 cm. Tobogan za djecu Toboggan KS opremljen je s ergonomskom površinom za spuštanje. Širina klizne površine iznosi 40 cm. Visina ručki iznosi 33 cm. 

Stepenice tobogana imaju protukliznu površinu, kako bi se spriječilo potencijalno proklizavanje. Penjanje po stepenicama sigurno je i ugodno, čak i s bosim i mokrim nogama. Dječji tobogan Smoby Toboggan KS prošao je testove izdržljivosti i kvalitete, proizvod je opremljen s certifikatom. Izrađen je od čvrstih i kvalitetnih plastičnih materijala i čvrste je konstrukcije. Tobogan se jednostavno sastavlja i rastavlja. Ovo je tobogan za djecu, izrađen s francuskim šarmom i savršenstvom. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost, tobogani za djecu izrađeni su prema normama i europskim standardima. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, koju potvrđuju duge godine njenog postojanja. Sva djeca vole se spuštati po toboganu, jer je tobogan jedan od najomiljenijih vrtnih igračaka. 

Karakteristike

  • spajanjem na vodu pretvara se u vodeni tobogan 
  • dužina klizne površine iznosi 150 cm, a širina 40 cm 
  • nosivost 50 kg 
  • primjeren od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • žive boje, koje potiču dječju maštu 
  • od baršunasto nježne i izdržljive plastike 
  • primjeren za svaki vrt ili dvorište 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • idealan za dječake i djevojčice 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije159*68*100 cm
Ukupna visina100 cm
Dimenzije pakiranja119*25*44 cm
Ukupna dužina159 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,5 kg / 8,0 kg
Nosivost50 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.