Tobogan mali XS Slide Beige-Green Smoby klizna površina 90 cm s vodenom igrom i UV filter od 24 mjes

Opis proizvoda

Tobogan manje veličine XS Slide Beige-Green, francuskog proizvođača Smoby, praktičan je tobogan s kojim će se zabavljati sva djeca od 2. godine starosti. Ima čvrsti okvir, njegova klizna površina iznosi 90 cm. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive plastike, baršunaste na dodir, jednako tako ima nježne i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana zajamčena je protukliznim stepenicama, zahvaljujući njegovoj visini od samo 75 cm po njemu se mogu spuštati i najmlađa djeca. Tobogan možete spojiti na vodu, zato će ga djeca moći koristiti kao vodeni tobogan, koji će im priuštiti hladno osvježenje i za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Dimenzije tobogana iznose 125*50*75 cm, nosivost je 20 kg. Njegove boje zaštićene su anti UV filterom, zahvaljujući čemu će tobogan izgledati kao nov i nakon duže uporabe. Proizveden je u prekrasnoj kombinaciji bež i zelene boje, koja savršeno pristaje svakom vrtu i dvorištu i djeci pomaže pri razvoju njihove mašte i kreativnosti. Tobogan za djecu možete koristiti za vrijeme proljeća, ljeta i jeseni i postati će omiljeni prostor za igru vaše djece. Može se sklopiti i očistiti.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Karakteristike

  • spajanjem na vodu pretvara se u vodeni tobogan 
  • dužina klizne površine iznosi 90 cm 
  • nosivost 20 kg 
  • primjeren od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • od baršunasto nježne i izdržljive plastike 
  • primjeren za svaki vrt ili dvorište
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • idealan za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*90*75 cm
Ukupna visina75 cm
Dimenzije pakiranja107*51*24 cm
Dužina klizne plohe90 cm
UV filtarDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850211 Pieskovisko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.