Tobogan s vodom Paw Patrol XS Slide Smoby 90 cm sa spajanjem na vodu UV filter od 24 mjes

Opis proizvoda

Vodeni tobogan Paw Patrol XS Slide, francuskog proizvođača Smoby, originalni je tobogan s kojim će se zabavljati djeca od 2. godine starosti. Ima čvrst okvir, njegova klizna površina iznosi 90 cm. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive plastike koja je baršunasta na dodir, a jednako tak ima nježne i zaobljene rubove. Zeleno žuti tobogan u motivu animirane televizijske serije Psići u ophodnji razveseliti će svu djecu koja su oduševljena četveronožnim junacima. Sigurnost dječjeg tobogana jamče protuklizne stepenice, zahvaljujući njegovoj visino od samo 75 cm, po njemu se mogu spuštati i najmlađa djeca. 

Tobogan možete spojiti na vodu, zahvaljujući čemu se djeca po njemu mogu spuštati kao po vodenom toboganu, to će im, osim zabave, priuštiti i ugodno osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Dimenzije tobogana iznose 125*50*75 cm, nosivost je 20 kg. Njegove boje zaštićene su anti UV filterom, zahvaljujući čemu tobogan izgleda kao nov čak i nakon duže uporabe. Zahvaljujući svom realističnom izgledu i svježim bojama ukrasiti će svaki vrt i dvorište te djeci pomoći pri njihovom razvoju mašte i izražavanja. Tobogan za djecu možete koristiti tijekom proljeća, ljeta i jeseni te će postati omiljen prostor za igru vaše djece. Može se sklopiti i očistiti. 

Vrhunski francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi kvalitetne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Karakteristike

  • spajanjem na vodu postaje vodeni tobogan 
  • motiv animirane serije Paw Patrol (Psići u ophodnji) 
  • dužina klizne površine 90 cm 
  • nosivost 20 kg 
  • primjeren od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • od baršunasto nježne i izdržljive plastike 
  • primjeren za svaki vrt ili dvorište 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • idealan za dječake i djevojčice 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije125*50*75 cm
Ukupna visina75 cm
Dimenzije pakiranja107*51*24 cm
Ukupna dužina125 cm
Dužina klizne plohe90 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,6 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850211 Pieskovisko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.