Tobogan srednji GM Slide Blue Smoby klizna površina 150 cm s vodenom igrom i protukliznim stepenicama UV filter od 24 mjes

Opis proizvoda

Tobogan srednje veličine GM Slide Blue, francuskog proizvođača Smoby, prekrasan je plavo zeleni tobogan, primjeren za djecu od 2. godine starosti. Čvrste je konstrukcije, njegova klizna površina iznosi 1,5 metara, nosivost iznosi čak 50 kg. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive plastike, baršunaste na dodir, jednako tako ima nježne i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana zajamčena je protukliznim stepenicama s plastičnim uporištem na tlu i čvrstim drškama sa strane tobogana, koje su prilagođene malim dječjim ručicama. Tobogan možete spojiti na vodu, zato će ga djeca moći koristiti kao vodeni tobogan, koji će im priuštiti hladno osvježenje i za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Tobogan je opremljen s ergonomskom kliznom površinom, zato je igra s njim izuzetno udobna. Njegove dimenzije su 100*159*150 cm. Površina je opremljena s anti UV filterom, koji štiti boje od blijeđenja, zahvaljujući čemu će tobogan izgledati kao nov i nakon duže uporabe. Proizveden je u prekrasnim sviježim bojama, koje savršeno pristaju svakom vrtu ili dvorištu i djetetu pomažu pri razvoju njihove mašte i kreativnosti. Tobogan za djecu možete koristiti za vrijeme proljeća, ljeta i jeseni te će postati omiljen prostor za igru vaše djece.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Karakteristike

  • spajanjem na vodu pretvara se u vodeni tobogan 
  • dužina klizne površine iznosi 150 cm 
  • nosivost 50 kg 
  • primjeren od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • žive boje, koje potiču dječju maštu 
  • od baršunasto nježne i izdržljive plastike 
  • primjeren za svaki vrt ili dvorište
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • idealan za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije100*150*160
Ukupna visina100 cm
UV filtarDa
Težina6,2 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.