Toaletna voda za najmlađe Dragée Maxi Fluffy Set Kaloo Scented Water 100 ml bijeli medvjedić od 3 mjes

Opis proizvoda

Toaletna voda Dragée Maxi Fluffy Set, francuskog proizvođača Kaloo, izuzetan je dodatak za njegu beba već od 3. mjeseca starosti nadalje. Mirisna toaletna voda bez dodanog alkohola klinički je testirana, s obzirom na maksimalnu sigurnost i zaštitu djece. Koristi se kao dječji miris, miris za odjeću i sobu. Očaravajuća bočica s plišanim čepom u obliku medvjedićeve glave s bijelom kapicom primjerena je i kao sladak ukras koji će krasiti svaki prostor. Sadržaj bočice iznosi 100 ml. Dio paketa je i bijeli medvjedić od nježnih mikrovlakana, primjeren za osjetljivu dječju kožu. Elegantni set dolazi u poklon kutiji, ukrašenoj prekrasnom trakom, zato je vodica primjeren poklon za svaku prigodu. 

Roditelji će zajedno s djecom biti oduševljeni s laganim mirisom badema i vanilije, koji će izvrsno mirisati. Izuzetan set toaletne vode i medvjedića stvoriti će mirisnu, a također i ugodnu atmosferu, punu veselja i zabave. Bebe će se igrati i zaspati zajedno s debeljuškastim medvjedićem, koji će postati njihov nerazdvojan prijatelj, koji u sebi sjedinjuje nježnost i potpunu lakoću. Set toaletne vode za bebe i plavog medvjedića ispunjava najviše kriterije kvalitete i standarde, svaka igračka i dodatak Kaloo testirani su. Bočica s toaletnom vodom proizvedena je od kvalitetnog stakla.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja14*14*17 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Volumen L100 ml
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.