Toalet i kupaonica za lutke Toilets 2in1 Baby Nurse Smoby obostrana s toaletnim papirom i 3 dodatka za umivaonik

Opis proizvoda

Toalet i kupaonica za lutke Toilets 2u1 iz kolekcije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, oduševiti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Slatka kupaonica i toalet za lutke prekrasnih je pastelnih boja i ukrasiti će svaku dječju sobu. Djeca će se, zahvaljujući toj izvrsnoj igrački, dobro pobrinuti za svoju lutku, naučiti će ju osnovama higijene te će se tako izvrsno zabavljati. Igračka za njegu lutke je obostrana, na jednoj strani je uobičajen toalet, s daskom koja se diže te toaletnim papirom, a na drugoj strani je kupaonica s ogledalom, umivaonikom i četkimo za zube u čaši. 

Toalet i kupaonica za lutke djeci će priuštiti realistične doživljaje za vrijeme njege lutke. Igrom mamica i tatica djeca poboljšavaju finu motoriku, razvijaju komunikacijske vještine, pridobivaju osjećaj odgovornosti i približavaju se svijetu odraslih. Mogu se osloniti i na informativnu brošuru sa sličicama, kako brinuti o lutki. Originalna igračka ne zahtjeva puno prostora, njene dimenzije iznose 25*23*34 cm, jednostavna je za prenošenje i pohranu. Primjerena je za lutke veličine do 42 cm (lutka nije dio seta). 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled te pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25*23*34 cm
Dimenzije pakiranja26*11*35 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.