Timski bojno sredstvo za vodene borbe SpyraColor Yellow&Purple Spyra žuto i ljubičasto za 15 litara vode bez okusa i mirisa lako se pere od 8 godina

Opis proizvoda

Timski bojno sredstvo za vodene borbe SpyraColor Yellow&Purple predstavlja izvrsni dodatak igri s vodenim pištoljama Spyra, koji će cijeniti i odrasli i djeca od 8 godina. Adrenalinski ovisnici će se, kada se podijele u timove, dogovoriti o bojama koje će ih razlikovati u borbi. Pakiranje sadrži 2 žute i 2 ljubičaste kapsule, pri čemu jedna kapsula može obojiti do 15 litara vode i otopiti se u njoj za 7 minuta. Zahvaljujući timskom bojnom sredstvu, igrači će moći vidjeti jesu li pogodili svog protivnika. Otopive kapsule s bojom ne sadrže životinjske proizvode i nema štetnih tvari, ne opterećuju okoliš.

Bojno sredstvo je pogodno za sve vodene pištolje marke Spyra. Pri igranju s bojnim sredstvom preporučuje se nositi bijele majice, na kojima će se vidjeti obojene pogotke. Tragovi bojne tvari su lagano perivi, majice se jednostavno operu nakon svake igre. Otopive kapsule se mogu koristiti u bilo kojem spremniku s vodom, ali najbolje ih je koristiti u kombinaciji s vodenim spremnikom SpyraBase (nije uključen u pakiranje). Preporučuje se koristiti obojene kapsule na otvorenom - pri igri u vrtu, dvorištu ili ih ponijeti na izlete i odmore. Zahvaljujući bojnom sredstvu, doživjet ćete realističnije doživljaje u timskim igrama sa svojim prijateljima i kolegama.

    Njemačka tvrtka Spyra sa sjedištem u Münchenu donosi djeci i odraslima premium vodene pištolje razvijene prema najnovijim tehnologijama. Vodene oružje Spyra s elektroničkim i ručnim punjenjem omogućuje korisniku snažno i precizno pucanje na velike udaljenosti. U asortimanu marke Spyra nalaze se i kvalitetni pribor za vodene pištolje, poput vodenih bombi, vodenih pištolja, vodenih spremnika i mnogih drugih dodataka.

    Doprava 79

    Tehničke specifikacije

    Dječak/Djevojčicaboy and girl
    DobOd 8 godina
    PodrijetloGermany
    Bojafialová,žltá
    Set proizvodaNe
    loader  Učitavam setove…

    Recenzije

    loader  Učitavam recenzije...
     Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.