Termosica sa širokim otvorom Stainless Steel Portion Beaba Mineral Grey Sage Green 300 ml od nehrđajućeg čelika zelena

Opis proizvoda

Tijekom ljeta, zime, u prirodi ili gradu, s markom Beaba i njenim izvrsnim novitetom nećete više morati brinuti o dječjim obrocima. Termosica sa širokim otvorom Beaba pratiti će vas i vašeg mališana na svakom izletu i uvijek vam priskočiti u pomoć kada ćete htjeti nahraniti djecu. Praktična i dizajnerska termosica od kvalitetnog nehrđajućeg čelika kao stvorena je za dječje kašice te također za druga jela za stariju djecu. Zahvaljujući širokom otvoru termosice hranjenje neće biti nikakav problem, a široko grlo cijeniti ćete i tijekom hranjenja djece i pranja posuđa. 

Termosica zapremnine 300 ml održati će hranu svježom i jednake temperature do nekoliko sati, zato će kašica za mališana i nakon dužeg izleta biti kao tek skuhana. Za sigurnost i izlet bez nezgoda, pobrinuti će se hermetički poklopac, koji neće propustiti tekućinu niti miris jela. Termosica za hranu Beaba moderne kombinacije boja ne sadrži BPA, BPF, BPS, PVC spojeve niti ftalate, zato je posve sigurna za zdravlje vaše djece. Termosicu preporučamo prati ručno, s vrućom vodom i deterdžentom. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajniranja novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Francuskom markom Beaba oduševljeni su roditelji diljem svijeta, a proizvodi Beaba svake su godine nagrađeni i od strane stručne komisije. 

Karakteristike

  • termosica za hranu 
  • zapremnina 300 ml 
  • nehrđajući čelik 
  • bez BPA i ftalata 
  • francuski dizajn 
  • proizvod visoke kvalitete 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije9*9*12 cm
Težina0,24 kg
Volumen L300 ml
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.