Termo torba Beaba Canvas Dusty Pink za posudu s hranom ružičasta

Opis proizvoda

Termo torba za posudu za hranu Beaba od sada je ljepša nego nikada prije. Termo torba za posude s hranom dolazi vam u nježnoj ružičastojj boji i na putovanjima će zaštititi i velike porcije sviježe pripremljene hrane. Termo torba kao stvorena je za pohranu tople ili hladne hrane, a najkorisnija je upravo na putovanjima, jer je lagana i ima praktičnu ručku. U termo torbi sigurno ćete pohraniti posude za hranu Beaba ili bilo koju bočicu s mlijekom ili drugim pićem za djecu, a također i žlice te podbradak. 

Termo torba Beaba zatvara se patentnim zatvaračem, velika je 22 cm i pobrinuti će se da sva hladna ili topla hrana, koju ćete spremiti u nju, očuva svoju temperaturu. Praznu termo torbu Beaba Canvas Dusty Pink jednostavno složite nakon uporabe i time ćete uštedjeti više prostora, primjerice u prtljazi ili u samoj kuhinji. Termo torba za posude s hranom i bočice, marke Beaba, proizvedena je od nepropusne i izdržljive tkanine, koju možete čistiti vlažnom krpom. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajniranja novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Francuskom markom Beaba oduševljeni su roditelji diljem svijeta, a proizvodi Beaba svake su godine nagrađeni i od strane stručne komisije. 

Karakteristike

  • termo torba za posude za hranu i bočice Beaba 
  • veličina 22 cm 
  • primjereno za putovanja 
  • novi, još ljepši dizajn 
  • visoka francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije15*13*22 cm
Dimenzije pakiranja17*4*24 cm
Težina144 g
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.