Teretni auto s 5 dinosaura Dino Safary Truck Kiddieland s pomičnim dijelovima i zvukom i svjetlom od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Kamion s dinosaurima Dino Safari Truck, marke Kiddieland, fantastična je igračka s kojom će se zabavljati dječaci i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Šareni kamion s vozačem i setom 5 dinosaura očarati će svu djecu. Kamion raspolaže svjetlosnim efektima, malo istraživači biti će oduševljeni realističnim glasanjem dinosaura, koji će čuti nakon što ih postave na keson. Autić ima i zvukove trube i motora, zahvaljujući čemu će djeca zaroniti u svijet svoje bujne mašte proveli prekrasne trenutke s prapovijesnim gmazovima.

Fantastičan set igračaka primjeren je i za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara. Jarke i žive boje pomažu pri djetetovom razvoju kognitivnih sposobnosti, s figuricama vježbaju svoje finomotoričke sposobnosti. Igrati će se krotitelja životinja i vodiča safari parka te smišljati razne dogodovštine i prigode s omiljenim dinosaurima. Naučiti će raspoznavati pojedine vrste, u njima će se probuditi zanimanje za povijesni svijet oko sebe. Sa setom dinosaura stvoriti će vlastitu zbirku. Autić radi na 2 testne AA baterije, koje su priložene setu.

Kiddieland je proizvođač igračaka za mališane i novorođenčad, a na svjetskog tržištu prisutan ej još od godine 1998., licencu za Disney proizvode dobio je godine 2002. Kiddieland je raširen prvenstveno po američkom kontinentu, a uvelike također i u Europi. Nudi igračke prekrasnog dizajna, veselih boja, sa zvučnim i svjetlosnim efektima i motivima iz animiranih filmova po pristupačnim cijenama. Njihovi cilj je ponuditi brižnim roditeljima igračke s kojima će se njihova djeca ne samo zabavljati, već će s njima i puno naučiti.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 12 mjeseci
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.