Zečić od tekstila za maženje Nature Rabbit Doudou K'doux Kaloo bijeli 20 cm od nježnog materijala od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Zečić od tekstila Nature Rabbit Poppy Doudou, iz linije K'doux, francuske marke Kaloo savršen je poklon za najmlađu djecu, primjeren od njihovog rođenja nadalje. Zečić od tekstila Doudou za maženje veličine 20 cm u bijeloj boji postati će nerazdvojan prijatelj svakog mališana. Mekani zečić, praktičnog trokutastog oblika omogućava djeci da ga lijepo uhvate i istražuju dodirom i grickanjem. Na jednoj strani zečić je prekriven nježnim muslinom, a na drugoj se nalazi nježan pliš, za maksimalnu udobnost djeteta. 

Mazilica s dugim ušima, na kojoj je nježan prirodni uzorak, donijet će svakom mališanu prekrasan san jer će je moći zagrliti dok spava. Zečić Kaloo poseban je po tome što poprima miris djeteta, što je važno posebice u prvim tjednima nakon rođenja, jer se zahvaljujući tome djeca osjećaju sigurno s igračkom. Igračku od tkanine najmlađa djeca mogu i kušati i grickati, čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Dječje igračke možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi na taj način očuvali boju i kvalitetu igračke.

Francuska tvrtka Kaloo bavi se razvojem mekanih plišanih igračaka za najmlađu djecu, jednostavnog dizajna, više od 20 godina. Postupak izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispuniti stroge europske standarde jer se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja jedinstvenosti, ljepote i savršenstva. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece, koja se zahvaljujući tome uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije20 cm
Dimenzije pakiranja21*6*23 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.