Tekstilna knjižica medvjedić Choo at home Activity Book Kaloo s prstenom za najmlađe od 0 mjes

Opis proizvoda

Tekstilna knjižica Choo at home, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetan poklon za bebe, primjeren već od njihovog rođenja nadalje. Mekana knjižica od tkanine izrađena je od kvalitetnog materijala, ugodnog na dodir. Sadrži prekrasne ilustracije koje pomažu pri uspavljivanju vaših najmlađih. Djeca se s njom mogu igrati, gledati sličice i upoznavati medvjedićeve pustolovine, koji svoje vrijeme provodi sa svojom obitelji i mačkom. Kvalitetni dodatak za dječji krevetić djecu će umiriti i istovremeno im dati osjećaj sigurnosti. Sastoji se i od plastičnog prstena, zahvaljujući kojem ju možete pričvrstiti na dječji krevetić. 

Originalna knjižica pomaže pri razvoju djetetovih osjetila, motorike, razvoju mašte i izražavanja. Na donjem dijelu su šarene trakice, koje potiču razvoj taktilne percepcije. Sličice omiljenih životinja, zajedno s aktivnostima, na razigran način surađuju pri razvoju vaših najmlađih. Mogu se veseliti zabavnom šuškavom papiru i ogledalu, u kojem će moći promatrati svoj odraz. Originalnu igračku za novorođenčad možete prati u perilici rublja na temperaturi od 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača. Nježna tkanina, korištena prilikom proizvodnje, ispunjava sve stroge sigurnosne standarde i sigurna je za bebinu igru. Dimenzije proizvoda iznose 14*14 cm.

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina izrađuje igračke i dodatke, jedinstvenog dizajna, za najmlađu djecu. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Proizvodi Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece koja su, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije14*1,5*14 cm
Ukupna dužina14 cm
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.