Tekstilna glazbena škrinjica Oblak Green Mouse Musical Fabric Box Petites Chansons Kaloo s drvenim prstenom zelena od 0 mjes

Opis proizvoda

Tekstilna glazbena škrinjica Green Mouse, francuskog proizvođača Kaloo, predstavlja izvrstan dodatak za dječji krevetić, koji će bebe uveseljavati već od njihovog rođenja nadalje. Mekana i nježna igračka od tekstila s nježnim uzorkom i ušitkom zelenog miša u dječjoj će sobi stvoriti ugodnu i veselu atmosferu. Tekstilni oblak s glazbenom funkcijom, povlačenjem drvenog prstena, zasvirati će melodiju francuske dječje pjesmice "A Green Mouse". Poznatu pjesmicu djetetu možete otpjevati, jer kombinacija melodije i glasa roditelja na djecu djeluju umirujuće, istovremeno će na taj način razvijati i svoj sluh. Glazbena škrinjica Oblak velika je 15 cm i opremljena užetom, zato ju možete objesiti na krevetić i na kolica. 

Linija glazbenih tekstilnih igračaka marke Kaloo pozitivno utječe na djetetov razvoj, nježna površina nježna je prema dječjoj koži. Glazbene škrinjice djeci pomažu stimulirati njihova osjetila, uče percipirati prostor oko sebe, poboljšavaju svoju finu motoriku i razvijaju osjećaj prema glazbi. Tekstilna igračka u motivu zelenog miša roditeljima omogućava prepričavati zgode, zahvaljujući čemu će vaši najmlađi poboljšavati svoje izražavanje, povećati će se i aktivnost njihovog mozga. Glazbene igračke cijeniti će i roditelji za vrijeme večernjeg uspavljivanja bebe, koja će uz njenu pomoć brže zaspati. Glazbeni oblak, nježne zelene i bijele boje, primjeren je za djecu koja još ne razlikuju sve boje, na njih ima harmonični učinak. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane igračke od pliša i tkanine, jedinstvenog dizajna. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Igračku možete jednostavno čistiti, preporučeno je ručno pranje, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije15*20 cm
Dimenzije pakiranja21*1*21 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.