Teglica za cvijeće za dječje kućice Eden Planter Smoby 20 litara sa 7 dodataka za vrtlare 57 cm dužina od 24 mjes

Opis proizvoda

Teglica za cvijeće Eden Planter, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja jedinstveni poklon za svu djecu od 2. godine starosti nadalje, koja vole igru vrtlara. Zapremnina originalne teglice za cvijeće, zeleno-sive boje, iznosi do 20 litara, dječaci i djevojčice u nju mogu posaditi svoje prvo cvijeće, bilje i povrće. Tijekom sadnje, mogu se osloniti na set od 7 dodataka - na raspolaganju će imati lopaticu, grablje, pomagalo za sadnju i 4 oznake, s kojima će moći označiti vrstu biljke. Dno teglice po potrebi možete probušiti, kako bi osigurali prirodnu odvodnju vode. Dječja teglica za cvijeće predstavlja idealan dodatak za Smoby kućice, a možete ju koristiti i samostalno. 

Teglica za cvijeće izrađena je od čvrste i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima. Njena površina zaštićena je s anti UV filterom, s čime izvrsno prkosi sunčevim zraka i očuvati će svoj izgled čak i nakon više godina uporabe. Djeca će, zahvaljujući teglici za cvijeće, naučiti sijati sjeme i promatrati klijanje i rast, zalijevati ga i na razigran način stvoriti pozitivan odnos prema prirodi te svoje slobodno vrijeme provoditi na sviježem zraku. Tako se približavaju svijetu odraslih, s igrom vrtlara pridobivaju osjećaj odgovornosti. Na taj način razvijaju i svoju finu motoriku i logično razmišljanje. Kompaktna teglica za cvijeće, dimenzija 57*24*22 cm, primjerena je za svako dvorište ili vrt, možete ju postaviti i na balkon. 

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije57*24*22 cm
Ukupna visina22 cm
Dimenzije pakiranja26*25*60 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.