Vrtni suncobran 80*90 cm Sunshade za Smoby piknik stolić dvije mogućnosti postavljanja ili samostojeći

Opis proizvoda

Originalni dodaci za dječje kućice Smoby po pristupačnim cijenama. Vrtni suncobran Sunshade izvanredan je dodatak za piknik stoliće Smoby, a može se koristiti i samostalno. Ukupna površina suncobrana zauzima prostor od 80*90 cm, njegova visina podesiva je od 105 cm do 155 cm. Za postavljanje na piknik stolić možete koristiti dvostruki osigurač s velikom stabilnošću. Crveni suncobran djeluje bezvremenski te se izvrsno slaže sa Smoby kućicama i djeci omogućava ugodnu sjenu, prvenstveno za vrijeme vrućih ljetnih dana, tako da se mogu i dalje igrati i gostiti bez smetnje.

Dodaci Smoby karakteristični su po svom francuskom izgledu i velikoj funkcionalnosti. Djeci nude visoku udobnost igre koja djeluje autentično. Uz njih djeca razvijaju maštu i osobnost te se približavaju svijetu odraslih i uče se odgovornosti. Suncobran Smoby koristit ćete zajedno sa piknik stolićem, a možete ga i ponijeti sa sobom na izlet i praznike. Svaki dodatak za kućicu za igru nudi nove mogućnosti njene uporabe, a s njim će se zabavljati više djece, koja će se na taj način socijalizirati i razviti svoje komunikacijske vještine. Dimenzije proizvoda su 80*90*150 cm. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije80*90*150 cm
Dimenzije pakiranja9*9*89 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,45 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.