Sunčane naočale za novorođenčad Beaba Glee Terracotta UV4 ružičaste od 0-9 mjes

Opis proizvoda

Sunčane naočale Glee Terracotta, francuske marke Beaba, dizajnirane su posebno za malu djecu i njihove potrebe te će dječjem vidu priuštiti potrebnu zaštitu od sunca već od prvih dana. Ne trebate sjediti kod kuće s bebom dok vani sije toplo sunce. Zahvaljujući maksimalnoj zaštiti UV filtera 4. kategorije naočale su primjerene za djecu već od njihovog rođenja. Naočale okruglog oblika izuzetno su udobne i na glavicu se fiksiraju elastičnim remenčićem koji je podesiv i prilagođava se glavici svake bebe. Fleksibilan i na dodir ugodan materijal u potpunosti će obuhvatiti dječju glavicu i, zahvaljujući dorađenim detaljima, djeca naočale mogu nositi i dok leže. Sunčane naočale Beaba djeci omogućavaju i bočnu zaštitu, zato je osjetljiv dječji vid zaštićen sa svih strana. 

Sunčane naočale Beaba primjerene su za djecu od 0. do 9. mjeseca i dizajnirane u suradnji s okulistima, oftalmolozima te također kiropraktičarima, zato djeci nude maksimalnu zaštitu još od prvog dana provedenog na suncu. Sunčane naočale, prekrasne narančaste boje, kao stvorene su za male bebe - nigdje ih neće stiskati i savršeno će pristajati njihovom licu. Namještanje naočala izuzetno je jednostavno, roditelji će to napraviti u samo nekoliko sekundi. Stakla na naočalama ne mogu se razbiti te su dovoljno tamna i zato su primjerena i za ekstremne svjetlosne uvjete, s kojima se možete susresti na plaži ili u planinama. Priložen je i praktični etui slatkog dizajna te torbica od mikrovlakana. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine kućanstvima s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnim materijalima, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a svake godine su nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • sunčane naočale Beaba 
  • kolekcija Glee 
  • za bebe već od njihovog rođenja 
  • UV filter 4. kategorije 
  • nelomljiva tamna stakla 
  • s torbicom i krpicom za čišćenje 
  • kvalitetan proizvod Beaba 
  • proizvedeno u Francuskoj 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
UV filtarDa
BilješkaUV 4
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.